Αίγυπτος: Mega Project παραγωγής ενέργειας 14,4GW από τη Siemens

Αίγυπτος: Mega Project παραγωγής ενέργειας 14,4GW από τη Siemens

Η Siemens συνδέει 10 τοις εκατό περισσότερη ισχύ στο δίκτυο από ό,τι έχει συμβατικά συμφωνηθεί. Μαζί με τους τοπικούς Αιγυπτίους εταίρους της, η Siemens ανεγείρει τρεις σταθμούς παραγωγής ενέργειας συνδυασμένου κύκλου με φυσικό αέριο, δυναμικότητας 4,8 γιγαβάτ ο καθένας, για μια συνολική συνδυασμένη δυναμικότητα 14,4 γιγαβάτ.

Τον Ιούνιο του 2015, ανατέθηκε στη Siemens η μεγαλύτερη ενιαία παραγγελία όλων των εποχών για την επέκταση της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στην Αίγυπτο. Σήμερα, μόλις 18 μήνες μετά την υπογραφή της σύμβασης, η Siemens έχει δημιουργήσει ένα νέο παγκόσμιο σημείο αναφοράς για την εκτέλεση ενεργειακών έργων ταχείας υλοποίησης.

Μαζί με τους τοπικούς εταίρους της, την Orascom Construction και την Elsewedy Electric, η εταιρεία έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο στην προσπάθειά της να ενισχύσει τη δυναμικότητα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της Αιγύπτου κατά 45 τοις εκατό, με την τελική ολοκλήρωση των τριών σταθμών παραγωγής ενέργειας.

Η πρώτη φάση του megaproject στην Αίγυπτο έχει οριστικοποιηθεί. Μάλιστα ο αρχικός στόχος, κατά τον οποίο η εταιρεία είχε δεσμευτεί να φέρει 4,4 γιγαβάτ (GW) της νέας δυναμικότητας στο δίκτυο έχει ξεπεραστεί, και 4,8 γιγαβάτ έχουν ήδη συνδεθεί με το δίκτυο. Η πλεονάζουσα παραγωγική δυναμικότητα των 400 μεγαβάτ αρκεί για να προμηθεύσει περισσότερους από ένα εκατομμύριο ανθρώπους στην Αίγυπτο με ηλεκτρική ενέργεια.

επιστροφή στην κορυφή

Αυτοκινητόδρομοι

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μεταφορές

Αστική Ανάπτυξη

Ενέργεια

Άλλες Υποδομές