Αύξηση πωλήσεων για την DS Smith Hellas

Αύξηση πωλήσεων για την DS Smith Hellas

Σε αύξηση πωλήσεων και μεριδίου αγοράς προσβλέπει η βιομηχανία χαρτοκιβωτίων DS Smith Hellas για το 2017, με τα έσοδα του πρώτου 6μήνου του 2016 να ανέρχονται σε €38.653.800 και το μερίδιο αγοράς να κινείται στο 32% στα προϊόντα συσκευασίας για βιομηχανική και αγροτική χρήση.

Καταγράφοντας μεικτά έσοδα 76 εκατ. ευρώ το 2015, η εταιρεία διατηρεί 3 μονάδες παραγωγής σε Θεσσαλονίκη, Κόρινθο και Ιεράπετρα, καθώς και γραφεία στην Αθήνα, καλύπτοντας το σύνολο της ελληνικής επικράτειας και απασχολώντας 390 εργαζομένους.

Τα τελευταία δύο χρόνια, παρά την κρίση, έχει επενδύσει περισσότερα από €7.500.000 για την αναβάθμιση του εξοπλισμού και των εγκαταστάσεων της.

Μέλος του διεθνούς επιχειρηματικού ομίλου DS Smith με έδρα στη Μ. Βρετανία, η DS Smith Hellas συνδυάζει τη διεθνή τεχνογνωσία με την εγχώρια παραγωγή και τον εξειδικευμένο ανά περίπτωση σχεδιασμό, δημιουργώντας υψηλής ποιότητας λύσεις συσκευασίας (packaging) για τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Η ολοκληρωμένη προσέγγιση της εταιρείας συνεπάγεται οικονομικό όφελος για τις εταιρείες προϊόντων, καθετοποιώντας όλη τη διαδικασία συσκευασίας μέχρι και την τοποθέτηση στο ράφι του super market, δημιουργώντας συγκριτικό πλεονέκτημα και κριτήριο επιλογής.

επιστροφή στην κορυφή

Αυτοκινητόδρομοι

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μεταφορές

Αστική Ανάπτυξη

Ενέργεια

Άλλες Υποδομές