Οι νέοι ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ- Οκτώβριος 2017 σε e-book τώρα από 59€!

Οι νέοι ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ- Οκτώβριος 2017 σε e-book τώρα από 59€!

Το απόλυτο B2B εργαλείο για τις κατασκευές, με όλες τις τελευταίες εξελίξεις στα μεγάλα έργα της χώρας (σε εξέλιξη, υπό δημοπράτηση, μελλοντικά), με την εγκυρότητα και αξιοπιστία του ypodomes.com είναι και πάλι εδώ!

Ο νέος Κατάλογος Μεγάλων Έργων 2017 είναι διαθέσιμος και μόνο στο ypodomes.com! Δείτε σε τι κατάσταση είναι όλα τα μεγάλα έργα υποδομών που κατασκευάζονται στη χώρα. Τι καινούριο υπάρχει; Τι ολοκληρώθηκε; Ποια έργα παρατάθηκαν; Θα τα βρείτε όλα στον Κατάλογο Μεγάλων Έργων 2017 του ypodomes.com που συνοδεύεται από τον Κατάλογο Επόμενων Δημοπρατήσεων και Μελλοντικών Έργων.

 
 
Το απόλυτο εργαλείο B2Β τώρα πιο άμεσο, πιο "φρέσκο". Μέσα στον Κατάλογο Μεγάλων Έργων, κάθε έργο προβάλλεται ξεχωριστά, με ανάλυση. Μπορείτε να βρείτε την ταυτότητα του έργου, το ιστορικό του, τον ανάδοχο, το αντικείμενο του έργου, χρονοδιαγράμματα. Βρείτε αυτό που χρειάζεστε με ευκολία, αξιοπιστία, εγκυρότητα.
 
 
Εκτός από την αναλυτική παρουσίαση ανά έργο, στον Κατάλογο Μεγάλων Έργων θα βρείτε τα έργα με 2 διαφορετικούς τρόπους: παρουσίαση ανά έτος ολοκλήρωσης και ανά κατηγορία έργου. Τώρα και με στοιχεία επικοινωνίας των αναδόχων!

 

 

Α. ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017 -59€

152 σελίδες γεμάτες με τα μεγάλα έργα που κατασκευάζονται στην Ελλάδα, ενημερωμένα με όλες τις εξελίξεις έως και 15/9/2017: λίστες έργων, αναμενόμενες παραδόσεις, τεχνικό προφίλ και παρουσίαση ανά έργο. Όλα συγκεντρωμένα σε ένα e-book μορφής pdf, με την εγγύηση και αξιοπιστία του ypodomes.com. 
 
 
Ζητήστε δωρεάν δείγμα του Καταλόγου Μεγάλων Έργων
 
Αποκτήστε τον κατάλογο μέσω paypal
Buy now
 
Αποκτήστε τον κατάλογο με τραπεζική κατάθεση: Στείλτε μας mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για την διαδικασία αγοράς ή καλέστε μας στο 2130405600.
 
 
 
Β. ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017 + ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017 -89€
 
152 σελίδες γεμάτες με τα μεγάλα έργα που κατασκευάζονται στην Ελλάδα, ενημερωμένα με όλες τις εξελίξεις έως και 15/9/2017: λίστες έργων, αναμενόμενες παραδόσεις, τεχνικό προφίλ και παρουσίαση ανά έργο.
 
Επιπλέον, αποκλειστικά από το ypodomes.com, ακόμα 70 σελίδες: ο κατάλογος με όλες τις προσεχείς δημοπρατήσεις έργων (που έχουν ήδη προκηρυχθεί και θα ξεκινήσουν στο προσεχές μέλλον) αλλά και τα μελλοντικά έργα (έργα που έχουν εξαγγελθεί και θα υλοποιηθούν στο μέλλον). Μείνετε μπροστά από τις εξελίξεις και προετοιμαστείτε έγκαιρα για τα νέα μεγάλα έργα που θα ξεκινήσουν ή προγραμματίζονται για τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα. Όλα συγκεντρωμένα σε ένα e-book μορφής pdf, με την εγγύηση και αξιοπιστία του ypodomes.com. 
 
 
Ζητήστε δωρεάν δείγμα του Καταλόγου Επόμενων Δημοπρατήσεων & Μελλοντικών Έργων
 
Αποκτήστε τον κατάλογο μέσω paypal

Buy now

Αποκτήστε τους καταλόγους με τραπεζική κατάθεση: Στείλτε μας mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για την διαδικασία αγοράς ή καλέστε μας στο 2130405600.

 
 
 
 
 
 

Γ. ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ -ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017 + ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017 + 3 ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 2018! (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018 - ΙΟΥΛΙΟΣ 2018) - Μόνο 124€

 
Και οι 2 Κατάλογοι, με δωρεάν όλες τις ενημερώσεις τους για τους επόμενους 12 μήνες (Ιανουάριος - Απρίλιος - Ιούλιος 2018). Με αυτή την αγορά, πληρώνετε μόνο μια φορά και για τους 2 καταλόγους και λαμβάνετε αυτούς καθώς και τις 3 επόμενες ενημερώσεις τους!
 
Με την επιλογή και αγορά αυτού του πακέτου εξοικονομείτε πολλά χρήματα καθώς η αρχική τιμή όλων των Καταλόγων (4 συνεχόμενοι κατάλογοι) είναι 276 ευρώ. Με την αγορά του πακέτου της προσφοράς εξοικονομείτε συνολικά 152 ευρώ! Μην χάσετε αυτή την προσφορά γιατί είναι για περιορισμένο αριθμό αγορών.
 
 
 
 
Αποκτήστε τον κατάλογο μέσω paypal
 
Αποκτήστε τους καταλόγους με τραπεζική κατάθεση:Στείλτε μας mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για την διαδικασία αγοράς ή καλέστε μας στο 2130405600.
 
 
 
 

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

επιστροφή στην κορυφή

Αυτοκινητόδρομοι

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μεταφορές

Αστική Ανάπτυξη

Ενέργεια

Άλλες Υποδομές