Επιστρέφει τις χρεώσεις κλήσεων και SMS από και προς Γερμανία η COSMOTE για το προηγούμενο διήμερο

Επιστρέφει τις χρεώσεις κλήσεων και SMS από και προς Γερμανία η COSMOTE για το προηγούμενο διήμερο

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η COSMOTE, ανακοινώνοντας την επιστροφή της αξίας των γραπτών μηνυμάτων και των κλήσεων που πραγματοποιήθηκαν την 19η και 20η Δεκεμβρίου από και προς Γερμανία, με σκοπό την διευκόλυνση της επικοινωνίας λόγω της πρόσφατης επίθεσης στο Βερολίνο. Αναλυτικά:

«Αναγνωρίζοντας την αυξημένη ανάγκη για επικοινωνία μετά τα πρόσφατα δυσάρεστα γεγονότα στη Γερμανία, η COSMOTE στηρίζει τους συνδρομητές της και τους επιστρέφει την αξία των κλήσεων & SMS μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας για το διάστημα από 19 έως και 20 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα:
- Στους πελάτες συμβολαίου κινητής COSMOTE, ιδιώτες και επαγγελματίες, θα επιστραφεί στον λογαριασμό τους η αξία των διεθνών κλήσεων και των SMS προς τη Γερμανία, καθώς και η αξία των κλήσεων περιαγωγής και των SMS από τη Γερμανία προς την Ελλάδα και τη Γερμανία, για την περίοδο 19 Δεκεμβρίου έως και 20 Δεκεμβρίου.

- Στους πελάτες καρτοκινητής και καρτοσυμβολαίου COSMOTE θα επιστραφεί στο υπόλοιπό τους η αξία των διεθνών κλήσεων και των SMS προς τη Γερμανία, καθώς και η αξία των κλήσεων περιαγωγής και των SMS από τη Γερμανία προς την Ελλάδα και τη Γερμανία, για την περίοδο 19 Δεκεμβρίου έως και 20 Δεκεμβρίου.

- Στους πελάτες σταθερής COSMOTE, ιδιώτες και επαγγελματίες, θα επιστραφεί στον λογαριασμό τους η αξία των διεθνών κλήσεων προς την Γερμανία για την περίοδο 19 Δεκεμβρίου έως και 20 Δεκεμβρίου.»

 

επιστροφή στην κορυφή

Αυτοκινητόδρομοι

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μεταφορές

Αστική Ανάπτυξη

Ενέργεια

Άλλες Υποδομές