Αιτωλοακαρνανία: Σε πλήρη εξέλιξη η κατασκευή τουριστικής μονάδας 5 αστέρων στο Μύτικα

Αιτωλοακαρνανία: Σε πλήρη εξέλιξη η κατασκευή τουριστικής μονάδας 5 αστέρων στο Μύτικα

Σε πλήρη ανάπτυξη βρίσκεται το εργοτάξιο της υπό κατασκευή μεγάλης τουριστικής επένδυσης του πεντάστερου ξενοδοχείου στον Μύτικα Αιτ/νίας. Oι εργασίες προχωρούν με γοργό ρυθμό και το έργο ήδη αρχίζει να σχηματίζεται προς την τελική του μορφή.

H μεγάλη τουριστική επένδυση στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας, είναι ιδιοκτησίας «Αυδής Ξενοδοχειακή και Οικοτουριστική Ανώνυμη Εταιρεία», με τον διακριτικό τίτλο «Αίθων Α.Ε.». Η συγκεκριμένη επένδυση, κατηγορίας πέντε αστέρων, θα περιλαμβάνει συνεδριακό κέντρο 450 θέσεων, 154 κλίνες, εστιατόρια, αναψυκτήρια κ.α. Αυτή την στιγμή είναι η μεγαλύτερη τουριστική επένδυση στην Αιτωλοακαρνανία.

Όπως τονίζει το mytikapress, «αυτή είναι η ανάπτυξη που πρέπει στον τόπο μας. Ο τουρισμός. Η συγκεκριμένη μεγάλη επένδυση, σε συνδυασμό με την δημιουργία κάποιων βασικών υποδομών που μας λείπουν, θα δώσει το έναυσμα για την τουριστική ανάπτυξη του Μύτικα.

Βιολογικός καθαρισμός, ολοκλήρωση μαρίνας του Μύτικα, νέο Κ.Υ. Μύτικα, αξιοποίηση παραλίας μήκους 3,5 χμ από τα όρια οικισμού Μύτικα μέχρι το Ξενοδοχείο «ΘΕΣΜΟΣ», νέο κτίριο Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου. Αν αυτά προχωρήσουν και ολοκληρωθούν τα αμέσως επόμενα χρόνια, μία άλλη ημέρα θα ξημερώσει για τον Μύτικα και όλη την Δ.Ε. Αλυζίας. Η ανάπτυξη του Μύτικα είναι αυτή που σαν φυσική συνέπεια θα παρασύρει και τα υπόλοιπα χωριά της Δ.Ε. Αλυζίας στην ανάπτυξη.»

 

Πηγή: agrinionews.gr

επιστροφή στην κορυφή

Αυτοκινητόδρομοι

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μεταφορές

Αστική Ανάπτυξη

Ενέργεια

Άλλες Υποδομές