Καρδίτσα: Στη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων προχωρά η Περιφέρεια

Καρδίτσα: Στη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων προχωρά η Περιφέρεια

Στη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων σε γήπεδα και σχολεία της Π.Ε. Καρδίτσας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε με τον ανάδοχο, την σύμβαση κατασκευής του έργου «Συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων νέα αθλητικά κέντρα-αθλητικοί χώροι σχολείων 2016», προϋπολογισμού 150.000 ευρώ (με ΦΠΑ). Το έργο θα  χρηματοδοτηθεί από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και με φορέα υλοποίησης την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Καρδίτσας.

Όπως ανέφερε ο κ. Κώστας Αγοραστός: «Ως αιρετή Περιφέρεια στηρίζουμε τον αθλητισμό, γιατί ο αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό που δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια, δημιουργεί ισχυρούς χαρακτήρες, συνεργασίες, ομαδικότητα, συλλογικότητα, ομοιογένεια και μας βοηθά να αντιμετωπίσουμε τη δύσκολη αυτή εποχή. Η βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων σε σχολικούς και άλλους χώρους αποτελεί μια ουσιαστική παρέμβαση, καθώς δίνει την ευκαιρία στα νέα παιδιά να εξασκούν το αγαπημένο τους άθλημα και να βρουν μια διέξοδο, που οδηγεί μακριά από τις επικίνδυνες ατραπούς της ζωής.

Προβλέπεται η εκτέλεση εργασιών συντήρησης και βελτίωσης γηπέδων και αθλητικών εγκαταστάσεων  σε διάφορα σημεία της Π.Ε Καρδίτσας,  ώστε να γίνουν  πιο λειτουργικές. Ενδεικτικά αναφέρονται : Περιφράξεις, εργασίες γενικής μόρφωσης εδάφους, επιστρώσεις, μονώσεις, συντηρήσεις-βελτιώσεις  αποδυτηρίων, ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες-φωτισμοί, τοποθέτηση μπασκετών καλαθοσφαίρισης, τοποθέτηση εστιών ποδοσφαίρου, εξοπλισμοί κ.λπ.

 

επιστροφή στην κορυφή

Αυτοκινητόδρομοι

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μεταφορές

Αστική Ανάπτυξη

Ενέργεια

Άλλες Υποδομές