Ρόδος: Ολοκληρώνονται εργασίες ασφαλτόστρωσης στην πόλη

Ρόδος: Ολοκληρώνονται εργασίες ασφαλτόστρωσης στην πόλη

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης  του οδοστρώματος στην οδό Λοχαγού Φανουράκη από το ύψος των οδών  Αλ. Διάκου μέχρι το ύψος της 28ης Οκτωβρίου ενώ το Σάββατο, 8 Απριλίου, ολοκληρώνονται οι εργασίες αντικατάστασης των κυβόλιθων στη διασταύρωση των οδών Αμερικής και Γρ. Λαμπράκη, σε ολοκλήρωση της εργολαβίας αντικατάστασης φθαρμένων κυβόλιθων, ύστερα από 10 χρόνια, ενώ παράλληλα συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες στον κόμβο της περιμετρικής με την είσοδο της νέας μαρίνας.

Την Δευτέρα θα κλείσει η οδός από το ύψος της πλατείας Φώκιαλη μέχρι την Μητρόπολη προκειμένου να ασφαλτοστρωθεί αφού πρώτα γίνει η απόξεση της παλαιάς ασφάλτου από μηχανήματα του δήμου, εργασίες που θα ολοκληρωθούν εντός δυο ημερών.

Ο Δήμαρχος ζητάει την κατανόηση και την υπομονή των πολιτών και των καταστηματαρχών, δεδομένου ότι λόγω αλλαγής της νομοθεσίας δεν ήταν δυνατή η δημοπράτηση έργων από τον Αύγουστο του 2016 μέχρι πρόσφατα και έτσι δεν ολοκληρώθηκαν νωρίτερα οι τόσο απαραίτητες αυτές για την πόλη εργολαβίες.

επιστροφή στην κορυφή

Αυτοκινητόδρομοι

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μεταφορές

Αστική Ανάπτυξη

Ενέργεια

Άλλες Υποδομές