Υπεγράφη και ξεκινά το έργο δικτύων συλλογής-μεταφοράς λυμάτων σε περιοχές της Άρτας

Υπεγράφη και ξεκινά το έργο δικτύων συλλογής-μεταφοράς λυμάτων σε περιοχές της Άρτας

Υπογράφηκε και μπαίνει σε ρυθμούς κατασκευής πλέον το έργο για τα Δίκτυα συλλογής και μεταφοράς λυμάτων οικισμών Ρόκκας, Χαλκιάδων και Καλαμιάς Δ.Ε. Φιλοθέης στην περιοχή της Άρτας.

Η υπογραφή της σύμβασης σύμφωνα με πληροφορίες του ypodomes.com πραγματοποιήθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2016. Το έργο έχει αρχικό κόστος 8.600.000 ευρώ (ποσό με ΦΠΑ, χωρίς ΦΠΑ: 7.065.040,65 ευρώ). Η διάρκεια της κατασκευαστικής περιόδου έχει οριστεί σε 24 μήνες, δηλαδή το έργο θα πρέπει να ολοκληρωθεί στο τέλος του 2018 ή το αργότερο στις αρχές του 2019.

Ανάδοχος από τη διαγωνιστική διαδικασία που διεξήχθη στις 15 Δεκεμβρίου 2015 αναδείχθηκε η εταιρεία Νεοτεχνική Α.Ε με έδρα την Αθήνα με ποσοστό έκπτωσης 58%. Συνολικά υποβλήθηκαν 17 προσφορές. Το έργο έχει εξασφαλισμένους πόρους από το ΕΣΠΑ 2014-2020. Φορέας Υλοποίησης είναι η Περιφέρεια Ηπερίου και το έργο γίνεται για την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Άρτας.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Στο αντικείμενο του έργου περιλαμβάνονται τα εσωτερικά δίκτυα αποχέτευσης των οικισμών Χαλκιάδων, Ρόκκας και Καλαμιά. Το αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει επίσης την κατασκευή των απαραίτητων εσωτερικών αλλά και του κεντρικού αντλιοστασίου για τη μεταφορά των λυμάτων των οικισμών Χαλκιάδων, Ρόκκας και Καλαμιά προς την επέκταση της υφιστάμενης εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων του Δήμου Φιλιππιάδας.

Συνοπτικά τα προτεινόμενα έργα έχουν ως εξής:
Α.Δίκτυα Συλλογής:
Α1.Βαρυτικά δίκτυα: DN200 ÷ DN315 συνολικού μήκους 18,7 km περίπου.
Α2.Καταθλιπτικοί αγωγοί: DN160 συνολικού μήκους 3,3 km περίπου.
Α3. Τρία αντλιοστάσια.

Β.Δίκτυο μεταφοράς:
Β.1.Καταθλιπτικός αγωγός DN315 συνολικού μήκους 5,3 km περίπου.
Β.2. Ένα αντλιοστάσιο.

ypodomes.com

επιστροφή στην κορυφή

Αυτοκινητόδρομοι

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μεταφορές

Αστική Ανάπτυξη

Ενέργεια

Άλλες Υποδομές