Σε δημοπράτηση έργο λυμάτων στην Χαλκίδα με 7,96εκατ.ευρώ

Σε δημοπράτηση έργο λυμάτων στην Χαλκίδα  με 7,96εκατ.ευρώ

Σε δημοπράτηση είναι πλέον το έργο για τα Αντλιοστάσια ακαθάρτων και αγωγών μεταφοράς τους προς το Βιολογικό της περιοχής. Φορέας Υλοποίησης του έργου είναι η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. (Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χαλκίδας).

Το κόστος του έργου έχει εκτιμηθεί σε 7,96εκατ.ευρώ (ποσό με ΦΠΑ, ποσό χωρίς ΦΠΑ 6.422.764). Η μέρα δημοπράτησης του έργου είναι στις 29 Αυγούστου 2017. Το έργο αναμένεται να προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών τεχνικών εταιρειών λόγω της μεγάλης έλλειψης δημοπρατήσεων που παρατηρείται.

Ο χρόνος διάρκειας της σύμβασης έχει αρχικά οριστεί σε 18 μήνες από την υπογραφή. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως αν τα έργα ξεκινήσουν το πρώτο τρίμηνο του 2018, τότε θα ολοκληρωθούν στο τέλος Φθινοπώρου του 2019.
Το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και συγκεκριμένα από το Ε.Π. «Υποδομές Μεταφορών-Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020», με συγχρηματοδότηση από το Ταμείο Συνοχής.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Το έργο αφορά στην κατασκευή των απαιτούμενων έργων για τη συγκέντρωση και μεταφορά των λυμάτων των οικισμών Παραλίας Αυλίδας, Φάρου, Βαθέως και Δροσιάς του Δήμου Χαλκιδέων, στη Νέα Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ).

ypodomes.com

επιστροφή στην κορυφή

Αυτοκινητόδρομοι

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μεταφορές

Αστική Ανάπτυξη

Ενέργεια

Άλλες Υποδομές