Βιολογικός καθαρισμός στο Θριάσιο αλλά χωρίς... δίκτυο αποχέτευσης!

18/01/2013 - 15:01

Στο Θριάσιο, η κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο επιστροφής των κοινοτικών κονδυλίων (30 εκατ. ευρώ) που έλαβε για την κατασκευή του βιολογικού καθαρισμού, καθώς το έργο έχει παραδοθεί από το 2011, αλλά υπολειτουργεί γιατί δεν υπάρχει το δίκτυο αποχέτευσης!

Οι τεράστιες καθυστερήσεις στο αποχετευτικό δίκτυο αποδίδονται τόσο στις αρχαιολογικές ανασκαφές (κυρίως στην Ελευσίνα), όσο και στην αδυναμία / άρνηση των κατοίκων της περιοχής να πληρώσουν τα 500 ευρώ που απαιτούνται για τη σύνδεση του σπιτιού τους με το φρεάτιο.

Οι εγκαταστάσεις καλύπτουν τους Δήμους Ελευσίνας, Ασπροπύργου, Μάνδρας - Ειδυλλία και τις βιομηχανικές και βιοτεχνικές εγκαταστάσεις της ευρύτερης περιοχής. Εγκαινιάστηκαν πανηγυρικά το 2011 προκειμένου να αποφευχθούν τα πρόστιμα από τις Βρυξέλλες και να μην επιστραφούν τα κοινοτικά κονδύλια. Θα λειτουργήσουν όταν υπάρξει σύνδεση των δικτύων αποχέτευσης.

 

Πηγή: euro2day.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Βόρειο Αιγαίο Θεσσαλία Στερεά Ελλάδα Πελοπόννησος Νότιο Αιγαίο Κρήτη Κεντρική Μακεδονία Ήπειρος Ιόνια Νησιά Δυτική Μακεδονία Δυτική Ελλάδα Δυτική ΜακεδονίαΑττική Ανατολική Μακεδονία-Θράκη

Τα νέα των αυτοκινητόδρομων

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή