ΠΑΘΕ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της Θήβας

ΠΑΘΕ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της Θήβας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο και μεθαύριο στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Ριτσώνας έως τον (Α/Κ) Θήβας, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών ανέγερσης νέας ηλεκτρονικής πινακίδας μεταβλητών μηνυμάτων.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου θα ισχύσουν τα ακόλουθα:
• Την Τετάρτη 19/10, από τις 19:00 έως τις 22:00, από τo 85,1ο έως το 85,7ο χλμ., αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας καθώς και της λωρίδας έκτακτης ανάγκης, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Λαμία, διάστημα κατά το οποίο η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

• Από τις 22:00 της Τετάρτης 19/10 έως τις 05:00 της Πέμπτης 20/10, πλήρης αποκλεισμός του τμήματος από Α/Κ Ριτσώνας έως Α/Κ Θήβας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Ριτσώνας και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου και με τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, θα οδηγούνται στον Α/Κ Θήβας, όπου και θα επανεισάγονται σε αυτόν.

Αντίστοιχα οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Θήβας και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, θα επανεισάγονται στον Α/Κ Ριτσώνας, όπου και θα επανεισάγονται σε αυτόν. Κατά το ανωτέρω διάστημα, θα ισχύει αναστολή είσπραξης διοδίων τελών από το Μετωπικό Σταθμό Θήβας.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.

επιστροφή στην κορυφή

Αυτοκινητόδρομοι

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μεταφορές

Αστική Ανάπτυξη

Ενέργεια

Άλλες Υποδομές