Κρήτη: Στην "κατάψυξη" το έργο του ΒΟΑΚ Πάνορμος-Εξάντης λέει ο Αυγενάκης

Κρήτη: Στην "κατάψυξη" το έργο του ΒΟΑΚ Πάνορμος-Εξάντης λέει ο Αυγενάκης

Δεύτερη ανακοίνωση σήμερα από τον Λευτέρη Αυγενάκη, Γραμματέα Ν.Δ. (είχε βγάλει νωρίτερα για το έργο Αγία Βαρβάρα-Απομαρμά). Μιλά για το έργο Πάνορμος-Εξάντης και το χαρακτηρίζει «στην κατάψυξη». Παρακάτω σας παρουσιάζουμε αυτούσια την ανακοίνωση.

«Τρία χρόνια σχεδόν μετά το διαγωνισμό και παραμένει … στην κατάψυξη το έργο του δρόμου Πάνορμος – Εξάντης, του ΒΟΑΚ!

Προς ακύρωση του διαγωνισμού φαίνεται ότι οδεύει το έργο, ένα έργο που επρόκειτο να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ. Η ολιγωρία του αρμόδιου Υπουργού είχε, κι εδώ, «φοβερά» αποτελέσματα, με το έργο να έχει καθυστερήσει σημαντικά και να είναι άγνωστη η ημερομηνία έναρξης των εργασιών.

Η ανικανότητα, η ανευθυνότητα και η αναποφασιστικότητα του κ. Σπίτρζη … έβαλαν την υπογραφή τους και σ’ αυτό το έργο, αφού καθυστερεί με ερωτήματα, ενστάσεις και εμπλοκές!

Κι ενώ το έργο μπορεί να προχωρήσει, μετά την εμπλοκή που έχει υπάρξει με τον πρώτο μειοδότη, με την υπογραφή σύμβασης με το δεύτερο μειοδότη, ο κ. Σπίρτζης … σφυρίζει αδιάφορα. Ίδια … τακτική με το έργο του οδικού άξονα Ηράκλειο – Μεσαρά, όπου ο κ. Σπίρτζης αποφάσισε μετά από δύο χρόνια να υπογράψει το έργο με το 2ο μειοδότη.

Ίδια τακτική καθυστέρησης … που οδηγεί σε απώλεια σημαντικού χρόνου και σε απώλεια κοινοτικών πόρων. … Που οδηγεί σε διατήρηση της επικινδυνότητας των δρόμων και σε περιορισμό των αναπτυξιακών προοπτικών της Κρήτης».

επιστροφή στην κορυφή

Αυτοκινητόδρομοι

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μεταφορές

Αστική Ανάπτυξη

Ενέργεια

Άλλες Υποδομές