Νέα πτήση Ντουμπάι-Αθήνα-Νιούαρκ (ΗΠΑ) προσφέρει η Emirates

Νέα πτήση Ντουμπάι-Αθήνα-Νιούαρκ (ΗΠΑ) προσφέρει η Emirates

Η Emirates εγκαινίασε χθες, Κυριακή, 12 Μαρτίου το ημερίσιο δρομολόγιό της μεταξύ Νιούαρκ και Ντουμπάι, με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα. «Είναι πάντα μεγάλη ευχαρίστηση να ανακοινώνουμε νέες εναέριες υπηρεσίες, επεκτάσεις δρομολογίων και συνεργασίες στο αεροδρόμιό μας», δήλωσε η Diane Papaiannni, Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Αερολιμένα του Νιούαρκ.

«Οι Η.Π.Α. είναι μια αγορά- προτεραιότητας για την Ελλάδα», είπε ο Κωνσταντίνος Κούτρας, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Ν. Υόρκη. «Η Ελλάδα έχει σημειώσει διψήφια αύξηση στον αριθμό αφίξεων από τις Ηνωμένες Πολιτείες τα τελευταία 2 χρόνια.

Η ίδρυση της νέας πτήσης Ντουμπάι-Αθήνα-Ν. Υόρκη θα ενδυναμώσει αισθητά την ελκυστικότητα της Ελλάδας στο αμερικανικό κοινό», πρόσθεσε. Η νέα πτήση αναμένεται να είναι εξαιρετικά ωφέλιμη και για τα 1,3 εκατ. ομογενών που ζουν στην ευρύτερη περιοχή.

Για όσους σταματούν το ταξίδι τους στην Αθήνα και επιθυμούν να ανακαλύψουν την Ελλάδα, το Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αποτελεί κόμβο μεταβιβάσεων τόσο σε δημοφιλείς προορισμούς του εσωτερικού (Θεσσαλονίκη, Μύκονος, Σαντορίνη, Κέρκυρα κ.α.) όσο και του εξωτερικού (Βαλκάνια, Βόρεια Ευρώπη κ.λπ.).


Ypodomes.com

επιστροφή στην κορυφή

Αυτοκινητόδρομοι

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μεταφορές

Αστική Ανάπτυξη

Ενέργεια

Άλλες Υποδομές