Η Blue Star Ferries φέρνει νέο δρομολόγιο μεταξύ Πειραιά-Σάμου

Η Blue Star Ferries φέρνει νέο δρομολόγιο μεταξύ Πειραιά-Σάμου

Νέο δρομολόγιο που φέρνει πιο κοντά τη Σάμο στον Πειραιά, άρχισε την Τρίτη η Blue Star Ferries θυγατρική του Ομίλου Attica, με την δρομολόγηση του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Blue Star 2» στη γραμμή Πειραιά-Σάμο-Κω-Ρόδο. 

Το «Blue Star 2» αναπτύσσει ταχύτητα 28 κόμβων, διαθέτει χωρητικότητα 1.854 επιβατών, 463 κρεβάτια σε 176 καμπίνες και γκαράζ για 780 αυτοκίνητα Ιδιωτικής Χρήσης ή 90 αυτοκίνητα Ιδιωτικής Χρήσης & 140 φορτηγά οχήματα και θα πραγματοποιεί το δρομολόγιο προς τη Σάμο σε 6 ώρες και 45 λεπτά, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το πλοίο διαθέτει εστιατόριο A la Carte, εστιατόριο Self-Service/Goody's, 3 Flocafe Bars, κατάστημα δώρων και ειδών πρώτης ανάγκης, σαλόνια, καθίσματα αεροπορικού τύπου και όλες τις σύγχρονες ανέσεις για ένα άνετο, πολυτελές και ευχάριστο ταξίδι. Το Blue Star 2 θα αναχωρεί κάθε Τρίτη και Κυριακή από Πειραιά για Καρλόβασι και κάθε Πέμπτη από Πειραιά για Βαθύ. Με το νέο δρομολόγιο, το Blue Star 2 θα συνδέει τρεις φορές την εβδομάδα τη Σάμο με την Κω και τη Ρόδο και μία φορά την εβδομάδα με την Κάρπαθο.

Επισημαίνεται ότι ο όμιλος Attica δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των εταιρειών SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES και AFRICA MOROCCO LINKS (AML) με συνολικά 15 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Attica Group είναι μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group.

 

Πηγή: naftemporiki.gr

επιστροφή στην κορυφή

Αυτοκινητόδρομοι

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μεταφορές

Αστική Ανάπτυξη

Ενέργεια

Άλλες Υποδομές