ΟΑΣΑ: Τροποποιείται η λεωφορειακή γραμμή 735

ΟΑΣΑ: Τροποποιείται η λεωφορειακή γραμμή 735

Την τροποποίηση του δρομολογίου της λεωφ. γραμμής 735 ΑΧΑΡΝΑΙ-ΖΕΦΥΡΙ-ΣΤ.ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ, αποφάσισε ο ΟΑΣΑ με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. Κατόπιν αυτοψίας που πραγματοποίησε κλιμάκιο του Οργανισμού που συνεκτίμησε την πληρότητα της γραμμής για κατοίκους και επισκέπτες σε ώρες αιχμής, την επαρκή διέλευση από σημεία ευρύτερου κοινωνικού ενδιαφέροντος και την εν γένει εύρυθμη λειτουργία της γραμμής καθ’ όλη την διάρκεια λειτουργίας της, από τις 05:00 έως τις 00:15, επιλύοντας προβλήματα παραβατικότητας σε συγκεκριμένα σημεία από τα οποία ΔΕΝ θα διέρχεται πλέον με τον νέο σχεδιασμό.

Η νέα αφετηρία της λεωφορειακής γραμμής μετατίθεται επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως σε διαμορφωμένο χώρο, του Δήμου Φυλής. Η νέα ονομασία της γραμμής 735 είναι ΖΕΦΥΡΙ-ΣΤ.ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ. Τα δρομολόγια θα εκτελούνται κυκλικά από τα Κάτω Πατήσια.

Η διαδρομή της λεωφ. γραμμής 735 διαμορφώνεται ως εξής:

ΓΡΑΜΜΗ 735 ΖΕΦΥΡΙ-ΣΤ.ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ: Από διαμορφωμένο χώρο επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, συνέχεια Κρητικού Πελάγους, αναστροφή στη πλατεία (παλαιό σιντριβάνι), Κρητικού Πελάγους, συνέχεια Εθν.Αντιστάσεως, δεξιά Μπουμπουλίνας, αριστερά Σαμουήλ, δεξιά Παναγίας Γρηγορούσας, αριστ. 28ης Οκτωβρίου, λοξά δεξιά Κ. Παλαμά, δεξιά Λεωφ. Δημοκρατίας, δεξιά Αγ. Αναργύρων, αριστ. Ηρώων Πολυτεχνείου, Λεωφ. Δημοκρατίας, κάτω από τον κόμβο των Τριών Γεφυρών, αριστ. Ρεγγούκου, δεξιά Νιρβάνα, δεξιά Αχαρνών, δεξιά Στρ. Κάλλαρη. δεξιά Λιοσίων, κάτω από τον κόμβο των Τριών Γεφυρών, Λεωφ. Δημοκρατίας, Λεωφ. Δημοκρατίας, αριστ. Κ. Παλαμά, αριστ. 28ης Οκτωβρίου, δεξιά Παν. Γρηγορούσης, αριστερά Σουλίου, δεξιά Μπουμπουλίνας, αριστερά Εθνικής Αντιστάσεως (ΑΦΕΤΗΡΙΑ)


Ypodomes.com

επιστροφή στην κορυφή

Αυτοκινητόδρομοι

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μεταφορές

Αστική Ανάπτυξη

Ενέργεια

Άλλες Υποδομές