Και Μετρό Θεσσαλονίκης συζήτησαν Μητσοτάκης-Κρέτσου

Και Μετρό Θεσσαλονίκης συζήτησαν Μητσοτάκης-Κρέτσου

Το Μετρό Θεσσαλονίκης βρέθηκε -μεταξύ άλλων- στην ατζέντα της συνάντησης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη με την επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κορίνα Κρετσού προ ολίγων ημερών.

Όπως γνωστοποίησε η Πειραιώς, η κ. Κρέτσου τόνισε τις ιδιαίτερες δυσκολίες που παρουσιάζονται στο πρόγραμμα ολοκλήρωσης του Μετρό Θεσσαλονίκης, καθώς και της χρηματοδότησης των αρχαιολογικών ανασκαφών και ζήτησε από τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας τη συμβολή του στην επίλυση αυτών των προβλημάτων. 

Παράλληλα, η Ευρωπαία επίτροπος ενημέρωσε τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για την πορεία απορρόφησης του τρέχοντος προγράμματος περιφερειακής ανάπτυξης, αλλά και της απορρόφησης των κοινοτικών κονδυλίων που σχετίζονται με την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού–προσφυγικού προβλήματος, όπου παρουσιάζονται καθυστερήσεις, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Ν.Δ.

Επίσης, ενημέρωσε και για τη συνεργασία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με τις Περιφέρειες της χώρας, αλλά και τη συμβολή της Επιτροπής σε θέματα Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

 

Πηγή: naftemporiki.gr

 

επιστροφή στην κορυφή

Αυτοκινητόδρομοι

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μεταφορές

Αστική Ανάπτυξη

Ενέργεια

Άλλες Υποδομές