Παρασκευή πρωί Live Συνέντευξη στο Facebook o Γιάννης Μυλόπουλος για Μετρό Θεσσαλονίκης

Παρασκευή πρωί Live Συνέντευξη στο Facebook o Γιάννης Μυλόπουλος για Μετρό Θεσσαλονίκης

Την Παρασκευή για πρώτη φορά από τη Σελίδα του ypodomes.com στο Facebook θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε σε live μετάδοση τη Συνέντευξη του Προέδρου της Αττικό Μετρό, Γιάννη Μυλόπουλο, να μιλάει στον Νίκο Καραγιάννη για τα μεγάλα έργα στο Μετρό Θεσσαλονίκης.

Συντονιστείτε στις 11:30 το πρωί, ώρα που θα ξεκινήσει η συνέντευξη. Ο κος Μυλόπουλος θα μιλήσει για την πρόοδο που έχει συντελεστεί μέχρι σήμερα, τα επόμενα βήματα καθώς και τα χρονικά ορόσημα που θα μας οδηγήσουν στην λειτουργία της βασικής γραμμής το 2020.

Θα μιλήσει για το έργο της πρώτης επέκτασης της Νέας Γραμμής για Καλαμαριά, με στοιχεία και χρονοδιαγράμματα ενώ θα μας δώσει και κάποια πρώτα στοιχεία για τις επόμενες επεκτάσεις προς Ευκαρπία, Κορδελιό και Αεροδρόμιο Μακεδονία.

Μέχρι και την Πέμπτη το βράδυ το ypodomes.com σας δίνει την ευκαιρία να μας στείλετε τις ερωτήσεις σας για τα έργα του Μετρό Θεσσαλονίκης και να σας απαντήσει ο Γιάννης Μυλόπουλος, live μετά το τέλος των ερωτήσεων.

Πως; Μπείτε στη σελίδα του ypodomes.com στο Facebook και στείλτε μας μήνυμα με την ερώτησή σας. Η επιλογή των ερωτήσεων θα γίνει με βάση τη σχετικότητα αλλά και το πλήθος τους. Μην διστάζετε, στείλτε μας την ερώτησή σας τώρα! Ήδη αρκετοί αναγνώστες έχουν στείλει το δικό τους ερώτημα!

Μην χάσετε την πρώτη live συνέντευξη στη σελίδα του ypodomes.com στο Facebook του Γιάννη Μυλόπουλου αυτή την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:30 το πρωί.

 

επιστροφή στην κορυφή

Αυτοκινητόδρομοι

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μεταφορές

Αστική Ανάπτυξη

Ενέργεια

Άλλες Υποδομές