Περιφερειακή Θεσσαλονίκης: Παραδόθηκε στην κυκλοφορία ο κόμβος Μαιάνδρου

Περιφερειακή Θεσσαλονίκης: Παραδόθηκε στην κυκλοφορία ο κόμβος Μαιάνδρου

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία το Σάββατο ο κυκλικός κόμβος της οδού Μαιάνδρου στην περιφερειακή οδό, μετά από παρεμβάσεις της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και του δημάρχου Πέτρου Σούλα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, έτσι δίνεται τέλος στην ταλαιπωρία χιλιάδων οδηγών και ανακουφίζονται οι επιχειρήσεις από τον πολύμηνο αποκλεισμό της συγκεκριμένης νευραλγικής οδικής αρτηρίας.

Τον κυκλικό κόμβο της οδού Μαιάνδρου επισκέφτηκε το πρωί ο κ. Σούλας συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Αμβρόσιο Δανιηλίδη, όπου είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν την ομαλή εκτέλεση των τελευταίων τεχνικών εργασιών για την απόδοση του κόμβου.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου ο κόμβος Μαιάνδρου θα λειτουργήσει αρχικά με φωτεινούς σηματοδότες μέχρι την επικείμενη ολοκλήρωση της υπογειοποίησης της οδού, οπότε θα καταργηθούν τα φανάρια και η κυκλοφορία θα εκτελείται απρόσκοπτα.

“Η απόδοση στην κυκλοφορία του κόμβου της οδού Μαιάνδρου γίνεται σήμερα πραγματικότητα χάρη στις συντονισμένες ενέργειες και πιέσεις μας προς τους αρμόδιους φορείς, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν τα μέγιστα, συμβάλλοντας στην άμεση παράδοση του έργου και στην εξομάλυνση των κυκλοφοριακών συνθηκών μετά από πολλούς μήνες ταλαιπωρίας” τόνισε ο κ. Σούλας.

 

 

επιστροφή στην κορυφή

Αυτοκινητόδρομοι

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μεταφορές

Αστική Ανάπτυξη

Ενέργεια

Άλλες Υποδομές