Ο νέος χάρτης των αυτοκινητόδρομων της χώρας

Ο νέος χάρτης των αυτοκινητόδρομων της χώρας

Η χθεσινή παράδοση της Ιόνιας Οδού άλλαξε τον οδικό χάρτη της Ελλάδας. Από σήμερα το δίκτυο αυτοκινητόδρομων της χώρας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και πλέον κάποιος θα μπορεί να μπαίνει από την πόλη που μένει στον κοντινότερο αυτοκινητόδρομο και να βγαίνει στον προορισμό του χωρίς να έχει βγει από το δίκτυο αυτοκινητόδρομων που έχει δημιουργηθεί.

Ας δούμε μερικά παραδείγματα. Αν κάποιος μένει στην Τρίπολη και θέλει να πάει στην Άρτα, μπορεί να μπει στον Μορέα, μετά μέσω Ολυμπίας, της Γέφυρας και της Ιόνιας να φτάσει μέχρι την Άρτα χωρίς να βγει εκτός δικτύου αυτοκινητόδρομων.

Αν ξεκινήσεις επίσης από την Κόρινθο και θέλεις να πας στη Καβάλα, τότε ξεκινάς με την Ολυμπία Οδό και μετά μέσω Αττικής Οδού, Νέας Οδού, Κεντρικής Οδού, Αυτ.Αιγαίου και Εγνατίας φτάνεις μέχρι Καβάλα.

Το μεγάλο νέο σε όλο αυτό είναι ότι η χρονοαπόσταση από την αφετηρία στον προορισμό συρρικνώνεται αισθητά ενώ ταυτόχρονα αυξάνεται η οδηγική άνεση και βεβαίως το επίπδο της οδικής ασφάλειας.

Πλέον ο χάρτης των αυτοκινητόδρομων καλύπτει όλες τις Περιφέρειες της χώρας και μπορείτε να δείτε τον διαδραστικό χάρτη του ypodomes.com με όλες τις νέες προσθήκες στους μεγάλους οδικούς άξονες.

επιστροφή στην κορυφή

Αυτοκινητόδρομοι

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μεταφορές

Αστική Ανάπτυξη

Ενέργεια

Άλλες Υποδομές