Ποια έργα τελειώνουν μέσα στη χρονιά και ποια οδεύουν για το 2018

Ποια έργα τελειώνουν μέσα στη χρονιά και ποια οδεύουν για το 2018

Πολλά είναι τα έργα που ενώ είχαν προγραμματιστεί να ολοκληρωθούν φέτος τελικά θα παραταθούν και θα ολοκληρωθούν το 2018. Μιλάμε για έργα σημαντικά, πολλά από τα οποία είναι σε εξέλιξη εδώ και χρόνια.

Ένα από τα σημαντικότερα είναι αυτό του Φράγματος Αποσελέμη στην Κρήτη ενώ την ίδια τύχη θα έχει και το Φράγμα Αχυρών στην Αιτωλοακαρνανία. Παρατάσεις αναμένουμε στα οδικά έργα Γούρνες-Χερσόνησος (που είναι τμήμα του ΒΟΑΚ), Καλλονή-Σίγρι και στα έργα ανισοπεδοποίησης της Δυτικής Περιφερειακής Θεσσαλονίκης.

Το 2018 οριστικά θα δούμε να συνεχίζουν τα έργα για το Πολιτιστικο Κέντρο Ηρακλείου, το Νοσοκομείο Χαλκίδας, τα έργα επέκτασης του Προαστιακού Πάτρας μέχρι την Κάτω Αχαγιά, την Ύδρευση Καρδίτσας κ.α.

Με μεγάλες αμφιβολίες αν θα τα καταφέρουν να παραδοθούν εντός του έτους, τρέχουν τα έργα στα Νοσοκομεία Βέροιας και Λευκάδας, στα οδικά έργα Μαυρονέρι-Κιλκίς και Περιφερειακού Κατερίνης και στα σιδηροδρομικά έργα ανάταξης του τμήματος Αθήνα-Θεσσαλονικη-Προμαχώνας.

Αντίθετα μέχρι το τέλος του έτους αναμένουμε την ολοκλήρωση των σιδηροδρομικών έργων Τιθορέα-Λιανοκλάδι, Αθήνα-Πειραιάς και Θριασίου Πεδίου, των οδικών έργων Φωκιανός-Κυπαρρίσι και Μάκρη-Μακρακώμη (της Ε.Ο. Λαμία-Καρπενήσι) και το έργο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στον ΟΑΣΑ.

Νίκος Καραγιάννης-ypodomes.com
Ακολουθήστε τον Νίκο Καραγιάννη στο twitter

επιστροφή στην κορυφή

Αυτοκινητόδρομοι

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μεταφορές

Αστική Ανάπτυξη

Ενέργεια

Άλλες Υποδομές