Με καινοτόμες και έξυπνες τεχνολογίες η Xylem στη WEFTEC 2018

Με καινοτόμες και έξυπνες τεχνολογίες η Xylem στη WEFTEC 2018

Η Xylem γνωρίζει ότι η έξυπνη τεχνολογία από μόνη της δεν αρκεί για να αντιμετωπιστούν οι σημερινές προκλήσεις του νερού. Γι' αυτό ακριβώς στη φετινή WEFTEC θα μοιραστεί την τεχνογνωσία της σχετικά με προηγμένες λύσεις, θα ενισχύσει τις συνεργασίες της και θα συζητήσει πώς οι κοινότητες μπορούν να αντιμετωπίσουν κρίσιμες προκλήσεις.

Στη φετινή WEFTEC (Water Environment Federation’s Annual Technical Exhibition and Conference), η Xylem δίνει το «παρών» για να σας μάθει πώς να χειρίζεστε καλύτερα:

- Ζητήματα διαχείρισης και έλλειψης νερού

- Τη γήρανση των υποδομών υδάτων

- Σοβαρά καιρικά φαινόμενα

- Λειτουργικές στρατηγικές, κόστος και εργασία

- Κανονιστική συμμόρφωση

«Η αντιμετώπιση των σημερινών προκλήσεων στον τομέα του νερού απαιτεί καινοτόμες λύσεις και είναι πιο σημαντικές από ποτέ για όλους τους ενδιαφερόμενους -ο ιδιωτικός τομέας, οι Δήμοι και οι κοινοτικοί ηγέτες - να συνεργάζονται για να ενισχύσουν την ανθεκτικότητα των υπηρεσιών κοινής ωφέλειας», δήλωσε ο Ron Askin, Vice President, Sales, Water Utilities της Xylem.

«Οι προηγμένες τεχνολογίες διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση κρίσιμων υποδομών για την ενίσχυση της ετοιμότητας στην αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων. Η WEFTEC παρέχει μια έγκαιρη πλατφόρμα για την Xylem για να ανοίξει αυτή η ζωτική συνομιλία: το πώς δηλαδή θα οικοδομήσουμε την απαιτούμενη ανθεκτικότητα».

Προϊόντα που εμφανίζονται στο περίπτερο της Xylem στη WEFTEC

Αρκετά προϊόντα και τεχνολογίες θα εμφανίζονται σε διάφορες και ενδιαφέρουσες μορφές κατά τη φετινή WEFTEC:

- Εικονική πραγματικότητα: Τρεθς εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας στο περίπτερο της Xylem, συμπεριλαμβανομένης μιας εικονικής περιήγησης σε σταθμό αντλίας υγρών αποβλήτων Flygt. Η περιοδεία δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να γνωρίσουν πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί η εικονική πραγματικότητα για την εκπαίδευση, την επιθεώρηση και την απεικόνιση των στοιχείων, που ενδεχομένως είναι δύσκολο να δει κανείς στον πραγματικό κόσμο. Επιπλέον, οι επισκέπτες του περίπτερο μπορούν να πάρουν μια γεύση από τον Flygt Concertor και να ξεκινήσουν ένα εικονικό ταξίδι με το Xylem Watermark για να φέρουν ασφαλές νερό σε ένα χωριό της Καμπότζης. 

- Περιβάλλον VR για τη διαχείριση των ομβρίων υδάτων: Οι επισκέπτες των θαλάμων θα έχουν την ευκαιρία να λύσουν τρεις προκλήσεις που προκαλούνται από σοβαρά καιρικά φαινόμενα. Εμπνευσμένο από πραγματικές καταστάσεις στις οποίες η Xylem παρείχε λύσεις διαχείρισης ομβρίων, τα σενάρια εικονικής πραγματικότητας περιλαμβάνουν ανακούφιση από πλημμύρες στη Νότια Καρολίνα, υπερχείλιση λεκάνης αντιπλημμυρικής προστασίας στο Βέλγιο καθώς και υπερχείλιση αποχέτευσης στο Des Moines της Iowa (ΗΠΑ). 

- Το νέο προϊόν Sanitaire: Η Xylem θα εκθέσει το νέο αερόβιο χωνευτή Sanitaire Vorelodos, μια ολοκληρωμένη λύση αερόβιας χώνευσης που βελτιστοποιεί τόσο τη διαδικασία πέψης, μειώνοντας τόσο την επιστροφή θρεπτικών συστατικών όσο και το λειτουργικό κόστος.

- Η έξυπνη πλατφόρμα αστικής λεκάνης απορροής: Η Xylem θα παρουσιάσει επίσης την έξυπνη πλατφόρμα EmNet BLU-X, ένα ανοικτό αρχιτεκτονικό, ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης αποφάσεων σε πραγματικό χρόνο (RT-DSS) για τις επιχειρήσεις παροχής ύδρευσης, σχετικά με την επίλυση των πιο δύσκολων προβλημάτων.

- Προσαρμοστική τεχνολογία ανάμειξης Flygt: Ο επαναστατικός σχεδιασμός της προσαρμοστικής τεχνολογίας αναμικτήρων της Xylem συνδυάζει έναν μείκτη υψηλών επιδόσεων, με κορυφαία απόδοση κινητήρα και με έναν ενσωματωμένο οδηγό μεταβλητής συχνότητας (VFD). Το αποτέλεσμα είναι η βελτιωμένη ανθεκτικότητα, η εξοικονόμηση ενέργειας, το μειωμένο απόθεμα ανάμειξης και ο αυξημένος χρόνος λειτουργίας του μείκτη.

- Απεικονίσεις επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality) του συστήματος καθαρισμού λυμάτων της Wiley, του οζοντικού συστήματος SMOevoPLUS και του συστήματος επεξεργασίας MiPRO της σειράς K143, που θα επιτρέψουν στους επισκέπτες να δουν περισσότερα χαρακτηριστικά των παραπάνω λύσεων και πώς αυτές λειτουργούν μέσα σε μια ποικιλία παραμέτρων.

- Νέοι αναλυτές YSI IQ SensorNet: Η Xylem θα προωθήσει νέους αναλυτές IQ για τη μέτρηση ορθοφωσφορικών και αμμωνίου. Οι νέοι αναλυτές διαθέτουν μια επαναστατική βαλβίδα ανάμιξης που μειώνει σημαντικά τις απαιτήσεις χρήσης και συντήρησης των αντιδραστηρίων.

- Η YSI επεκτείνει τη σειρά οργάνων MultiLab: Η μάρκα YSI της Xylem αναβαθμίζει τη σειρά των εργαλείων εργαστηρίου, με την προσθήκη ασύρματων αισθητήρων. Σημειώνεται ότι το MultiLab έχει επιλεγεί για το Operations Challenge 2019.

Για την αντιμετώπιση ζητημάτων που σχετίζονται με τις γηρασμένες υποδομές, η ομάδα της Xylem: Advanced Infrastructure Analytics (AIA), έχει επινοήσει μια ενοποιημένη πλατφόρμα επιχειρήσεων που παρέχουν ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων και έξυπνων λύσεων σχετικά με την παραγωγικότητα, την ποιότητα και την ανθεκτικότητα του νερού.

Αυτές οι ολοκληρωμένες προσφορές αξιοποιούν τη δύναμη δεδομένων και αναλυτικών στοιχείων, τεχνολογίας αιχμής και λογισμικού πρόβλεψης για την ενίσχυση και βελτιστοποίηση των λειτουργιών.

Η τεχνολογία AIA διευκολύνει τις επιχειρήσεις κοινής ωφελείας, όλων των μεγεθών, να διαχειρίζονται τις υποδομές ύδρευσης, αποχέτευσης και λεκανών απορροής προκειμένου να πετύχουν εγγυημένη απόδοση των επενδύσεών τους.

 

επιστροφή στην κορυφή

Αυτοκινητόδρομοι

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μεταφορές

Αστική Ανάπτυξη

Ενέργεια

Άλλες Υποδομές