Τον Ιούνιο το 3ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών, "Επενδύοντας στο Μέλλον" στο ΜΕΓΑΡΟ Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών

Τον Ιούνιο το 3ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών, "Επενδύοντας στο Μέλλον" στο ΜΕΓΑΡΟ Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών

Σε πλήρη προετοιμασία είναι το 3ο Συνέδριο Υποδομών-Μεταφορών που συνδιοργανώνουν οι ιστοσελίδες ypodomes.com και metaforespress.gr στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών στις 19-20 Ιουνίου. Την εκδήλωση αναμένεται να παρακολουθήσουν πάνω από 1.300 σύνεδροι ενώ κατά τη διάρκεια των 2 ημερών θα μιλήσουν πάνω από 40 κορυφαίες προσωπικότητες από το χωρό της πολιτικής, τον τεχνικό και τον μεταφορικό κλάδο. Το πλήρες πρόγραμμα θα παρουσιαστεί στις 19 Μαϊου 2019, ένα μήνα πριν τη διεξαγωγή του Συνεδρίου.

Το φετινό συνέδριο έχει τίτλο "Επενδύοντας στο μέλλον" και στόχο έχει τη διερεύνηση των θεμάτων που απασχολούν τους δύο κλάδους και τα εργαλεία που μπορούν να τους μετατρέψουν σε βασικούς πυλώνες της ελληνικής οικονομίας. Ειδικό αφιέρωμα θα υπάρχει και τις 2 ημέρες στις Smart Cities και Smart Technologies με case studies, πρωτοποριακές εφαρμογές και καινοτομικές λύσεις. 

Με σταθερή προσήλωση στη μετατροπή του συνεδρίου σε «Θεσμό», το 3ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών θα διεξαχθεί στο ΜΕΓΑΡΟ Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (αίθουσα «Banquet»), σε έναν από τους πλέον σύγχρονους και ταυτόχρονα εμβληματικούς συνεδριακούς χώρους της Αθήνας και της Ελλάδας. Την πρώτη ημέρα θα πραγματοποιηθεί η "Στρογγυλή Τράπεζα των Κατασκευών" και τη δεύτερη μέρα η "Στρογγυλή Τράπεζα των Μεταφορών" με κορυφαίους εκπροσώπους των 2 αλληλένδετων κλάδων.

Οι χορηγίες για το 3ο Συνέδριο Υποδομών-Μεταφορών, έχουν ήδη ξεκινήσει. Μέγας χορηγός την 1η ημέρα του συνεδρίου είναι η ΕΛΛΑΚΤΩΡ και τη 2η ημέρα η ΒΕΑΤ. Χρυσοί Χορηγοί μέχρι σήμερα είναι οι: ΤΕΡΝΑ, STANLEY BLACK&DECKER, ΕΛΤΑ, FRAPORT GREECE, AECOM. Αργυροί Χορηγοί μέχρι σήμερα είναι: ΙΝΤΡΑΚΑΤ, ΣΑΛΦΩ, ALSTOM, ΟΛΘ

Στον χώρο του Συνεδρίου θα υπάρχουν παράλληλα και περίπτερα. Μέχρι σήμερα περίπτερα έχουν κλείσει οι: ΣΗΜΑ ΑΕΒΕ, ΑΡΜΟΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ADVANTAGE AUSTRIA (το εμπορικό τμήμα της Πρεσβείας της Αυστρίας), ΜΟΡΤΕΚ, ΙΜΕΤ-ΕΚΕΤΑ.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα υπάρχει μετάφραση από τα ελληνικά στα αγγλικά και αντίστροφα.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες, το πρόγραμμα, τις συνεδρίες στο www.ypodomes-metaforescongress.gr

Για περισσότερες πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  (210 6048260).

επιστροφή στην κορυφή

Αυτοκινητόδρομοι

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μεταφορές

Αστική Ανάπτυξη

Ενέργεια

Άλλες Υποδομές