Ολοκληρωμένες λύσεις καλωδίωσης και δικτύων σε έργα και κτίρια

Ολοκληρωμένες λύσεις καλωδίωσης και δικτύων σε έργα και κτίρια

Οι σύγχρονες και μελλοντικές ανάγκες σε καλώδια απαιτούν ιδιαίτερη προσέγγιση από κατασκευαστές, ηλεκτρολόγους και προμηθευτές. Η εταιρεία ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ Α.Ε, η μεγαλύτερη εταιρεία της Ελληνικής αγοράς στον τομέα των καλωδίων, έχει διακριθεί για τις ικανότητες , την τεχνική κατάρτιση και τη θέληση να αντιμετωπίσει τις καινούριες αυξημένες ανάγκες και να συνεχίσει να ικανοποιεί τους πελάτες της στον ίδιο υψηλό βαθμό. H Εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001, A.M. 9001 20 100 9836.

Προμηθεύει καλώδια όλων των ειδών για βιομηχανικές εφαρμογές, εργοτάξια, αντιεκρηκτικές εγκαταστάσεις, κατασκευές πλοίων, δίκτυα υπολογιστών, εφαρμογές ήχου και εικόνας και ηλεκτρολογικές εργασίες.
 
Μια τεράστια γκάμα που αποτελείται απο Ειδικά καλώδια, Συστήματα Δομημένης Καλωδίωσης, Ενεργός Εξοπλισμός Δικτύων, Παρελκόμενα καλωδίων, Κουτιά, Ερπύστριες Καλωδίων, Καλωδια και Εξαρτήματα για Φωτοβολταικά, είναι διαθέσιμη στις αποθήκες μας για την κάλυψη των αναγκών διαφόρων τύπων εγκατάστασης.

Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα της εταιρείας είναι η ικανότητα της να παρακολουθήσει ένα συγκεκριμένο έργο από τα πρώτα βήματα, βοηθώντας στη σύνταξη των προδιαγραφών, μέχρι την ολοκλήρωση του, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες που μπορεί να προκύψουν κατά την εκτέλεσή του και προσφέροντας τεχνική βοήθεια σε πολλά ζητήματα. Έτσι έχει αναπτύξει πολύ καλές σχέσεις με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και μελετητές του χώρου.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες, περιλαμβάνουν:
 
- Καλώδια (ισχύος, ελέγχου, μεταφοράς, δεδομένων, οργάνων, ναυτικού τύπου, βραδύκαυστα, πυράντοχα, ελεύθερα αλογόνων βιομηχανικά, κατάλληλα για φωτοβολταϊκά συστήματα και ανεμογεννήτριες και γενικά καλώδια για κάθε εφαρμογή.

- Ολοκληρωμένες λύσεις δομημένης καλωδίωσης, συστημάτων χαλκού και οπτικών ινών, ενεργό εξοπλισμό και συστήματα μέτρησης και πιστοποίησης.

- Παρελκόμενα καλωδίων όπως στυπιοθλίπτες, εύκαμπτους σωλήνες, κανάλια, συστήματα σήμανσης, βιομηχανικούς συνδετήρες, κουτιά ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών εφαρμογών

επιστροφή στην κορυφή

Αυτοκινητόδρομοι

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μεταφορές

Αστική Ανάπτυξη

Ενέργεια

Άλλες Υποδομές