Οι νέες λύσεις ανακαίνισης και εξοικονόμησης ενέργειας για ξενοδοχεία

Οι νέες λύσεις ανακαίνισης και εξοικονόμησης ενέργειας για ξενοδοχεία

Με χαρά η ελληνική εταιρεία χρωμάτων & δομικών υλικών KRAFT PAINTS στο περίπτερό περίπτερο C30, στο Hall 2, στην έκθεση HORECA 2017, 10-13/2/2017, για να δείτε από κοντά με ζωντανά δείγματα τις καινοτομικές λύσεις που προσφέρει η ελληνική εταιρεία KRAFT PAINTS για τα ξενοδοχεία στους τομείς:

· Ανακαίνιση: υγρομόνωση - στεγάνωση, επισκευή & αντιρρηγματική προστασία, προϊόντα για ειδικές εφαρμογές επιφανειών, βαφή & προστασία πισίνας, χρώματα και βερνίκια
· Εξοικονόμηση ενέργειας: εξωτερική θερμομόνωση και ενεργειακή αναβάθμιση

Για να μπορέσετε να μείνετε και στο μέλλον ενημερωμένοι για τα νέα μας προϊόντα και τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρουμε ειδικά για εσάς τους αρχιτέκτονες και μηχανικούς, εγγραφείτε τώρα στο Newsletter της KRAFT PAINTS πατώντας εδώ!

Με την εγγραφή σας θα λάβετε ΔΩΡΕΑΝ την ανανεωμένη μας βεντάλια αποχρώσεων KRAFT INSPIRED COLOR και όλα μας τα χρωματολόγια και έντυπα προϊόντων!

KRAFT PAINTS σημαίνει «Καινοτομία που δίνει αξία». Αξία στο κτίριο με τη χρήση των υλικών της KRAFT PAINTS αλλά κυρίως αξία στη δική σας δουλειά ως επιστήμονες και επαγγελματίες.

 

επιστροφή στην κορυφή

Αυτοκινητόδρομοι

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μεταφορές

Αστική Ανάπτυξη

Ενέργεια

Άλλες Υποδομές