Υδάτωρ: 49 χρόνια καινοτομίας στην Διαχείριση Νερού και Λυμάτων

Υδάτωρ: 49 χρόνια καινοτομίας στην Διαχείριση Νερού και Λυμάτων

Στην ΥΔΑΤΩΡ, διαχειριζόμαστε υπεύθυνα και με βιώσιμο τρόπο το μεγαλύτερο αγαθό της Γης, το νερό. Από την ίδρυση μας έως σήμερα παρέχουμε προϊόντα και ολοκληρωμένες υπηρεσίες γύρω από τον κύκλο του νερού. Αντλούμε το νερό από την γη και το μεταφέρουμε σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας. Κατόπιν το διανέμουμε προς χρήση και κατανάλωση.

Μετά την χρήση, το περισυλλέγουμε και το μεταφέρουμε σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων όπου το νερό καθαρίζεται ώστε να διοχετευτεί στους κατάλληλους αποδέκτες και να ξανά επιστρέψει στην γη. Σε κάθε στάδιο αυτής της διαδικασίας η ΥΔΑΤΩΡ δίνει το παρόν.

 

Πορεία

Από ένα μικρό επισκευαστήριο αντλιών το 1968, σε μια εταιρία 35 ατόμων και τεσσάρων φυσικών σημείων παρουσίας σήμερα η εταιρεία διαθέτει:
• Τρία πελατοκεντρικά τμήματα Μηχανικών Πωλήσεων
• Δύο εξειδικευμένα Κέντρα υποστήριξης After Sales
• Δύο γραμμές παραγωγής Πυροσβεστικών και Πιεστικών συγκροτημάτων
• Μια κεντρική αποθήκη (Αθήνα)

 

Από την μεταπώληση τοπικού χαρακτήρα, σε πάνω από δέκα αποκλειστικές διανομές και συνεργασίες:

Xylem Inc
Flygt – Αντλίες λυμάτων, αναδευτήρες
- Lowara – Ανοξείδωτες αντλίες, κυκλοφορητές
- Godwin – Αντλίες αυτομάτου αναρροφήσεως
- Wedeco – Μονάδες απολύμανσης UV
- Sanitaire – Συστήματα αερισμού

GE Water – Μεμβράνες επεξεργασίας νερού και λυμάτων MBR
- Gruppo Aturia – Πυροσβεστικά UL-FM, NFPA, Αντλίες API
- Seko – Δοσομετρικές αντλίες και Όργανα ελέγχου υγρών
- Global Water Solutions – Πιεστικά δοχεία ύδρευσης – θέρμανσης
- SFA – Σταθμοί ανύψωσης λυμάτων
- Fourgroup – Ηλεκτρικοί πίνακες

 

Από τον τοπικό Αγροτικό και Βιομηχανικό τομέα σε κάθε μικρό ή μεγάλο έργο:
• Μεγάλα έργα υποδομής από Αυτοκινητόδρομοι και Μετρό, έως Αεροδρόμια και Λιμένες.
• Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων και Δίκτυα Αποχέτευσης.
• Δίκτυα Ύδρευσης, Διυλιστήρια και Τηλεθερμάνσεις.
• Επαγγελματικά κτίρια, Νοσοκομεία, Ξενοδοχεία, κ.α.
• Εξειδικευμένες αντλίες Βιομηχανικών Μονάδων.
• Εξειδικευμένες λύσεις για κατασκευαστές συστημάτων Αντίστροφης όσμωσης, Επεξεργασίας τροφίμων, Ατμολεβήτων κλπ.

 


Οι κυριότεροι τομείς δραστηριότητας της ΥΔΑΤΩΡ

Υποστηρίζουμε τον σχεδιασμό των συστημάτων και την επιλογή εξοπλισμού κατά την φάση των μελετών του έργου σας.  Η πολυετή εμπειρία σε μεγάλα έργα Ύδρευσης, Αποχέτευσης και Επαγγελματικών Κτιρίων Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα εργαλεία μελετών που διαθέτουμε, προσφέρουν με ασφάλεια τις βέλτιστες τεχνοοικονομικά λύσεις για κάθε ανάλογη εφαρμογή.

Κατασκευάζουμε και εξάγουμε Πυροσβεστικά (σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ12845) και Πιεστικά συγκροτήματα. Η εταιρεία μας προσαρμόζεται στις συνθήκες των εγκαταστάσεων και στις ανάγκες όπως αυτές προκύπτουν από τις μελέτες και παραδίδει ένα πλήρες και έτοιμο προς λειτουργία συγκρότημα πυρόσβεσης ή αύξησης πίεσης νερού.

Συντηρούμε όλα τα προϊόντα που διαθέτουμε και παράγουμε. Είτε στις εγκαταστάσεις σας, είτε στο εσωτερικό τμήμα After Sales. Διαθέτουμε μια έμπειρη ομάδα μηχανικών και τεχνικών προκειμένου να διασφαλίζουμε την εύρυθμη λειτουργία των προϊόντων σας.


 

Σημεία παρουσίας της ΥΔΑΤΩΡ
Η ΥΔΑΤΩΡ, μετά από 48 συναπτά χρόνια παρουσίας σε όλη την Ελλάδα, με έδρα την Πάτρα, διαθέτει πλέον υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις διανομής και πωλήσεων σε στρατηγικό σημείο επί της Λεωφόρου Κηφισού, στο 14ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας. Εγκαταστάσεις που προσδίδουν στην δυναμική πορεία της εταιρείας με έμφαση στην πελατοκεντρική της προσέγγιση και με γνώμονα τις ανάγκες των συνεργατών της.

Επιπλέον η ΥΔΑΤΩΡ καλύπτει μεγάλο μέρος της επικράτειας με μηχανικούς πωλήσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, ενώ παράλληλα διαθέτει δύο εσωτερικά τμήματα After Sales και δύο γραμμές παραγωγής σε Αθήνα και Πάτρα.

Αξίες
Οι αξίες μιας εταιρίας είναι αυτές που χαράσσουν την πορεία της. Όλοι εμείς στην ΥΔΑΤΩΡ έχουμε σταθερές αξίες που είναι στενά́ συνδεδεμένες με τους συνεργάτες, τους πελάτες και το ευρύτερο περιβάλλον που δραστηριοποιούμαστε. Κάθε ενέργεια της ΥΔΑΤΩΡ έχει προσανατολισμό τον σεβασμό απέναντι στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Η ομαδική εργασία και ο κοινός στόχος, αποτελούν εγγύηση για την επίτευξη υψηλών αποδόσεων στην διάθεση, παραγωγή́ και τη διανομή διάθεση νέων προϊόντων, η βελτιστοποίηση της ποιότητας σε κάθε στάδιο παραγωγής και η άμεση εξυπηρέτηση των συνεργατών, αποτελούν τους βασικούς και θεμελιώδεις στόχους της εταιρείας μας.

Κάθε ενέργεια της ΥΔΑΤΩΡ έχει προσανατολισμό τον σεβασμό απέναντι στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Οι βιώσιμες πρακτικές που εφαρμόζουμε, οι νέες τεχνολογίες που συνεχώς εξελίσσονται, συνδυάζονται με την ποιότητα ζωής, τις καινοτομίες, τη βελτιστοποίηση και την αξιοπιστία.

Στοιχεία επικοινωνίας για την Υδάτωρ Α.Ε.

Αθήνα Αθήνα Πάτρα Θεσσαλονίκη
Πωλήσεις-Αποθήκη Service-Παραγωγή Πωλήσεις-Service-Παραγωγή Πωλήσεις-Service
14ο χλμ Αθηνών-Λαμίας Αψιθιάς 12 Γλαύκου 83Α Τ.Θ. 40528
Πανόραμα Κηφισιάς Αχαρνές Αττικής Πάτρα Θεσσαλονίκη
Τηλ.210801000002 Τηλ.2102404670 Τηλ.2610312312 Τηλ.2310477272
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 

Μπείτε στην ιστοσελίδα  idator.gr για περισσότερα

Ακολουθήστε μας στο facebook: fb.com/idatorsa

επιστροφή στην κορυφή

Αυτοκινητόδρομοι

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μεταφορές

Αστική Ανάπτυξη

Ενέργεια

Άλλες Υποδομές