Εσπερίδα τεχνικής παρουσίασης στις 28 Νοεμβρίου από ΤΕΕ Β.Α. Αιγαίου κai Maccaferri Hellas

Εσπερίδα τεχνικής παρουσίασης στις 28 Νοεμβρίου από ΤΕΕ Β.Α. Αιγαίου κai Maccaferri Hellas

Mία σημαντική τεχνική παρυσίαση διοργανώνει το ΤΕΕ B.A. Aιγαίου σε συνεργασία με τη Maccaferri Hellas θυγατρική εταιρεία του παγκόσμιου βιομηχανικού ομίλου Officine Maccaferri,π ου ιδρύθηκε το 1879, ο οποίος ερευνά, αναπτύσσει και παράγει καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας που βρίσκουν εφαρμογή κυρίως σε δημόσια έργα.

Όπως πιθανόν να γνωρίζετε ο παγκόσμιος πρωτοπόρος Διεθνής Οίκος Maccaferri (http://www.maccaferri.com/gr ) , δίνει φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις σε τεχνικά έργα οδοποιίας καθώς και σε άλλες κατασκευές, όπως τοιχία αντιστήριξης, συστήματα προστασίας από βραχοπτώσεις, οπλισμένα επιχώματα, οπλισμός οδοστρωμάτων , Χώρους Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων αλλά και σε υδραυλικά έργα σε ποτάμια και παράκτιες περιοχές.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στις 28/11/2018 και ώρα 17:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λέσβου (Κουντουριώτη 71) και θα έχει διάρκεια περίπου 3 ώρες με ενδιάμεσο διάλειμμα για καφέ και μπουφέ. Η παρουσίαση θα γίνει από τον Γεωλόγο κ.Γιάννη Ψιμή και τον Μεταλλειολόγο κ. Γιάννη Δήμαινα. Το πρόγραμμα της παρουσίασης είναι το εξής:

επιστροφή στην κορυφή

Αυτοκινητόδρομοι

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μεταφορές

Αστική Ανάπτυξη

Ενέργεια

Άλλες Υποδομές