Η ΣΑΛΦΩ στις 200 μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές εταιρείες Συμβούλων Μηχανικών και Αρχιτεκτόνων

Η ΣΑΛΦΩ στις 200 μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές εταιρείες Συμβούλων Μηχανικών και Αρχιτεκτόνων

Με μία μεγάλη διάκριση ξεκινά το 2019 για την ΣΑΛΦΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ καθώς, σύμφωνα με την Σουηδική Ένωση Συμβούλων, που αποτελεί μία από τις πλέον έγκριτες δημοσιεύσεις κάθε χρόνο στον τεχνικό χώρο, η  ελληνική εταιρεία είναι μέσα στις 200 μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές εταιρείες Consulting Engineering and Architectural (Συμβούλων Μηχανικών και Αρχιτεκτόνων).

Σε αυτό το ΤΟΡ 200 η ΣΑΛΦΩ καταλαμβάνει την 182η θέση, που είναι εξαιρετικά τιμητική, αν σκεφτεί κανείς ότι σε αυτή τη λίστα βρίσκονται παραδοσιακές δυνάμεις του Ευρωπαϊκού χώρου. Το πιο εντυπωσιακό στοίχειο όμως είναι πως η ελληνική εταιρεία έκανε άλμα 110 θέσεων σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά καθώς βρισκόταν στη θέση 292, δείχνοντας ταυτόχρονα και τη δυναμική της ανάπτυξη που εστιάζεται όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στις χώρες του Κόλπου.

Αυτή η μεγάλη επιτυχία έρχεται ως επακόλουθο της προηγούμενης διάκρισης, μόλις πριν ένα μήνα, από το αμερικάνικο περιοδικό ENR, με τη ΣΑΛΦΩ να κατατάσσεται την τελευταία τριετία (2016-2018) στη λίστα των 200 μεγαλύτερων μελετητικών εταιρειών του κόσμου.

Σήμερα η ΣΑΛΦΩ και ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ έχει 8 γραφεία ενώ τα τελευταία 4 χρόνια ο τζίρος της υπερδιπλασιάστηκε έχοντας εστιάσει στα έργα εξωτερικού (70%) και και το προσωπικό της εταιρείας συνεχώς αυξάνεται και όπως καταγράφεται στο report είναι 313 με τον αριθμό να ανεβαίνει συνεχώς, δίνοντας πολύτιμες θέσεις εργασίας σε Έλληνες μηχανικούς σε καιρούς ιδιαίτερα κρίσιμους για τον τεχνικό κλάδο.

Τα πιο πρόσφατα "επιτεύγματα" της εταιρείας είναι η υπογραφή διαχείρισης έργου μελέτης-κατασκευής νέου νοσοκομείου στη Μάλτα, το συμβόλαιο ανεξάρτητου μηχανικού στις επενδύσεις του ΟΛΘ, τη διαχείριση έργου μελέτων και κατασκευής δύο νέων Data Centers στο Αμπού Ντάμπι και άλλα σημαντικά έργα στο Education City στην πρωτεύουσα του Κατάρ, Ντόχα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΑΛΦΩ, Γιάννης Φωτεινός σχολιάζοντας αυτή τη νέα διάκριση στο ypodomes.com δήλωσε τα παρακάτω: "είμαι πολύ υπερήφανος που η εταιρεία μας διακρίνεται για μία ακόμα φορά διεθνώς. Για εμάς είναι μία αναγνώριση της σκληρής καθημερινής μας δουλειάς και τα συγχαρητήρια αξίζουν σε όλο το προσωπικό της ΣΑΛΦΩ και ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ που έφερε άλλωστε αυτή την επιτυχία. Είναι όμως και μία επιτυχία για τη χώρα συνολικά που δείχνει ότι η εξωστρέφεια είναι το κλειδί για τις ελληνικές επιχειρήσεις".

Νίκος Καραγιάννης-ypodomes.com

επιστροφή στην κορυφή

Αυτοκινητόδρομοι

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μεταφορές

Αστική Ανάπτυξη

Ενέργεια

Άλλες Υποδομές