Αιχμηρή απάντηση του Υπ.Υποδομών στην ανακοίνωση Ν.Δ. για το Πάτρα-Πύργος

Αιχμηρή απάντηση του Υπ.Υποδομών στην ανακοίνωση Ν.Δ. για το Πάτρα-Πύργος

Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε το Υπουργείο Υποδομών απαντώντας σε αντίστοιχη ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τις εργολαβίες για την κατασκευή του Αυτοκινητόδρομου Πάτρα-Πύργος με σαφείς υπαινιγμούς για τον μειοδότη των μέχρι σήμερα 4 εργολαβιών που έχουν δημοπρατηθεί.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση "Η γελοιότητα και η αθλιότητα της ΝΔ έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Ο συνεταίρος του κ. Καλογρίτσα είναι στο γραφείο του κ. Μητσοτάκη. Μην ψάχνετε αλλού.

Τα δημόσια έργα ΔΕΝ τα αναθέτουν πια υπουργοί ή κυβερνήσεις. Αυτά ανήκαν στις περιόδους της ΝΔ. Γι’ αυτό και οι εκπτώσεις που επιτυγχάνονται δεν είναι της τάξης του 0% όπως επί κυβερνήσεων ΝΔ.

Περιμένουμε απαντήσεις από τη ΝΔ για το πώς χειραγωγούνταν τα έργα επί των ημερών τους και την παράλληλη γνωστοποίηση της τεχνογνωσίας τους. Και μια ουσιαστική διαφορά. Τα έργα σήμερα τελειώνουν ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΩΠΡΟΙΚΙΑ, στην ώρα τους και μέσα από διαφανείς διαγωνισμούς.

Να σας θυμίσουμε ακόμη ότι η απάντηση της πολιτικής ηγεσίας αυτού του υπουργείου στη λάσπη σας ήταν να πάει όλους τους φακέλους των έργων στους επιθεωρητές δημοσίων έργων και τον αρμόδιο εισαγγελέα. Περιμένουμε τις δικές σας ενέργειες πριν προχωρήσουμε περαιτέρω στις δικές μας".

επιστροφή στην κορυφή

Αυτοκινητόδρομοι

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μεταφορές

Αστική Ανάπτυξη

Ενέργεια

Άλλες Υποδομές