Μέσα στο 2019 ξεκινά η κατασκευή της επένδυσης των 450εκατ.ευρώ για το Kilada Hills

Μέσα στο 2019 ξεκινά η κατασκευή της επένδυσης των 450εκατ.ευρώ για το Kilada Hills

Μέσα στο 2019 αναμένεται να ξεκινήσει η μεγάλη τουριστική επένδυση των 450εκατ.ευρώ για το Kilada Hills Golf Resort στην περιοχή της Ερμιονίδας Αργολίδας. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής εκτιμάται ότι θα απασχοληθούν περίπου 800 άτομα και κατά τη φάση λειτουργίας 600.

Το Kilada Hills Golf Resort, που είναι η πρώτη στρατηγική επένδυση ΕΣΧΑΣΕ (Ειδικά Σχέδια Χωρικής Ανάπτυξης Στρατηγικών Επενδύσεων) στην Ελλάδα, πρόκειται να αποτελέσει την ιδιαίτερη και υψηλού επιπέδου ανάπτυξη θερέτρου γκολφ στην Ελλάδα. Εκτείνεται σε πάνω από 2.000 στρέμματα, μόνο 10 λεπτά οδικώς από το Amanzoe, δίπλα στο γραφικό ψαροχώρι της Κοιλάδας και περιλαμβάνει τις εγκαταστάσεις: The Golf Course & Club House, The Villa Residences, The Hotel & Spa, The Beach Club και The Sports Wellness Center.

Παράλληλα, το γήπεδο γκολφ θα υποστηρίζεται από το Club House, που θα διαθέτει, μεταξύ άλλων, ένα κεντρικό σαλόνι, ένα εξειδικευμένο κατάστημα ειδών γκολφ, ένα εστιατόριο/μπαρ, ένα γυμναστήριο, μία πισίνα και ένα παιδικό club σε συνολικούς χώρους πάνω από 2.500 τ.μ.

Το γήπεδο γκολφ αναμένεται να έχει ζήτηση και από τουλάχιστον 200 πλέον εύπορες οικογένειες με καλοκαιρινές κατοικίες στην περιοχή και τους ιδιοκτήτες των Amanzoe Villas, τους πελάτες του Amanzoe και του Nikki Beach Hotel Hotels. Αυτές οι 230 κατοικίες, οι 86 βίλλες και σουίτες και ακόμα 16 κατοικίες στο βουνό και 12 καμπάνες, θα κατασκευάζονται ανάλογα τη ζήτηση και τις παραγγελίες, εντός του 2019, μόλις εκδοθεί η οικοδομική άδεια.

επιστροφή στην κορυφή

Αυτοκινητόδρομοι

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μεταφορές

Αστική Ανάπτυξη

Ενέργεια

Άλλες Υποδομές