ΑΚΤΩΡ: Ολοκληρώνεται η ανακατασκευή του ξενοδοχείου Ikos Aria στην Κω

ΑΚΤΩΡ: Ολοκληρώνεται η ανακατασκευή του ξενοδοχείου Ikos Aria στην Κω

Στην τελική ευθεία είναι πλέον το έργο της ανακατασκευής του ξενοδοχείου Ikos Aria στην παραλία της Κεφάλου στην Κω. H προγραμματισμένη ημέρα που θα ανοίξει τις πύλες του είναι η 15η Μάη.

Το πάλαι ποτέ Club Med και η μετατροπή του στο πεντάστερο Ikos Aria με το χρονοδιάγραμμα να είναι ιδιαίτερα σφιχτό. Τα έργα κόστους 40εκατ.ευρώ περίπου έχει αναλάβει η ΑΚΤΩΡ.

Στο σύνολο της η επένδυση εκτιμάται σε περίπου 90εκατ.ευρώ. Ο όμιλος Sani/Ikos εξαγόρασε το πρώην Club Med Kefalos που ήταν για περίπου 10 χρόνια εγκαταλελειμένο το Νοέμβριο του 2016. Τα πρώτα έργα ξεκίνησαν το 2017 με κατεδαφίσεις και ενισχύσεις του κτιριακού συγκροτήματος. Το 5στερο ξενοδοχείο θα διαθέτει 370 σουίτες σε μία έκταση 187 στρεμμάτων.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Ομίλου Sani-Ikos, Σταύρος Ανδρεάδης αναφέρει: «Είμαστε υπερήφανοι γιατί, μέσα στις πολύ αντίξοες συνθήκες της ελληνικής οικονομίας, υλοποιήσαμε την τελευταία τριετία επενδύσεις συνολικού ύψους 270 εκατ. ευρώ, προσθέτοντας στο δυναμικό του Ομίλου μας, αλλά και στο δυναμικό του ελληνικού τουρισμού γενικότερα, κορυφαίας ποιότητας και αισθητικής ξενοδοχειακές μονάδες, που έγιναν αποδεκτές με ενθουσιασμό από μια πολύ υψηλού επιπέδου και απαιτήσεων διεθνή πελατεία και βραβεύτηκαν με κορυφαίες διακρίσεις από τους μεγαλύτερους τουριστικούς οργανισμούς.

Στον Όμιλό μας απασχολούνται σήμερα 3.950 εργαζόμενοι, που σε ποσοστό πάνω από 90% είναι Ελληνίδες και Έλληνες. Είμαστε πολύ υπερήφανοι γι’ αυτούς και τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρουν.

Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε έτσι, με την ίδια αγάπη και τον ίδιο ρυθμό, και τα επόμενα χρόνια. Ο τουρισμός έχει ακόμα πάρα πολλά να προσφέρει στη πατρίδα μας, στηρίζοντας αποφασιστικά την προσπάθειά της για οικονομική ανάκαμψη. Αυτό όμως δεν θα γίνει από μόνο του. Χρειάζεται ομοψυχία, κοινό όραμα, επαγγελματισμός και, πάνω απ’ όλα, συστηματική και μεθοδική δουλειά από τον καθένα μας».

επιστροφή στην κορυφή

Αυτοκινητόδρομοι

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μεταφορές

Αστική Ανάπτυξη

Ενέργεια

Άλλες Υποδομές