Κινητικότητα ΚΤΥΠ για έργα αποκαταστάσεων στα κτίρια του Αρείου Πάγου και της Πρεσβευτικής Κατοικίας Βερολίνου

Κινητικότητα ΚΤΥΠ για έργα αποκαταστάσεων στα κτίρια του Αρείου Πάγου και της Πρεσβευτικής Κατοικίας Βερολίνου

Επίσκεψη - Αυτοψία στο κτίριο του Αρείου Πάγου πραγματοποίησε την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ ΑΕ, Γιάννης Χαρωνίτης, όπου και είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, κ. Βασίλειο Πέππα. 

Τον Διευθύνοντα Σύμβουλο συνόδευσαν ο Γενικός Διευθυντής Έργων της ΚΤΥΠ ΑΕ, Θεόδωρος Κυριαζόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας της ΚΤΥΠ ΑΕ, Μιχάλης Πουλάκης και κλιμάκιο μηχανικών της Εταιρείας, το οποίο προέβη σε αυτοψία στο κτίριο και ειδικώς στα σημεία όπου παρουσιάζουν προβλήματα στεγανότητας, προκειμένου να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την αποκατάσταση τους από την ΚΤΥΠ ΑΕ.

Ενημερώθηκαν ακόμη για τα γενικότερα και έκτακτα προβλήματα των εγκαταστάσεων και συμφωνήθηκε ώστε η αποκατάσταση τους να περιληφθεί σε υπό δημοπράτηση έργο της ΚΤΥΠ ΑΕ, για την παροχή υπηρεσιών τεχνικής διαχείρισης του κτιρίου. 

Υπογραφή σύμβασης για την ολοκλήρωση του έργου της Ελληνικής Πρεσβείας και της Πρεσβευτικής Κατοικίας στο Βερολίνο

Στην υπογραφή σύμβασης για την ολοκλήρωση του έργου αποκατάστασης της Ελληνικής Πρεσβείας και της Πρεσβευτικής Κατοικίας στο Βερολίνο της Γερμανίας, προχώρησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ ΑΕ, Γιάννης Χαρωνίτης, την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 662.559,45 ευρώ και ανάδοχος η εταιρεία ΛΟΥΚΑΣ ΑΘΑΝ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ και ΣΙΑ ΕΕ (Διακριτικός Τίτλος: “PKMCEng”). Σύμφωνα με την σύμβαση, το έργο θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός χρονοδιαγράμματος 120 ημερών.

επιστροφή στην κορυφή

Αυτοκινητόδρομοι

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μεταφορές

Αστική Ανάπτυξη

Ενέργεια

Άλλες Υποδομές