Κρήτη: Ασφαλτοστρώσεις σε Γάζι και Αμμουδάρα του Δήμου Μαλεβιζίου

Κρήτη: Ασφαλτοστρώσεις σε Γάζι και Αμμουδάρα του Δήμου Μαλεβιζίου

Με την βελτίωση των καιρικών συνθηκών, ξεκίνησαν ξανά οι εργασίες ασφαλτόστρωσης σε οδούς του Γαζίου και της Αμμουδάρας.

Πρόκειται για το πρόγραμμα χρηματοδότησης που είχε εξασφαλίσει η Δημοτική Αρχή από το Υπουργείο Υποδομών, προϋπολογισμού 600.000 ευρώ, με τα συνεργεία να δουλεύουν ήδη στις οδούς Καμαριώτη, Κανελλοπούλου και Σπιναλόγκας, ενώ στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται και άλλοι δρόμοι στην ευρύτερη περιοχή του Γαζίου.

Τις εργασίες επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Άρη Σαλούστρο και Γιώργο Βαλτζάκη, ενώ συνομίλησε και με κατοίκους των περιοχών για όλα τα θέματα καθημερινότητας που τους απασχολούν.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκη τόνισε:

«Μαζί με τα μεγάλα και σπουδαία έργα υποδομών, φροντίζουμε και για τα σημαντικά της καθημερινότητας. Θεωρώ μεγάλη επιτυχία το ότι καταφέραμε και εξασφαλίσαμε αυτούς τους πόρους από το Υπουργείο Υποδομών, ένα ποσό 600.000 ευρώ γι’ αυτό και θα ήθελα θερμά να ευχαριστήσω των Γεν. Γραμματέα Γιώργο Δέδε για την υποστήριξή του. Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ όλους τους συνεργάτες μου, αιρετούς και υπηρεσιακούς, για το εξαιρετικό αποτέλεσμα».

επιστροφή στην κορυφή

Αυτοκινητόδρομοι

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μεταφορές

Αστική Ανάπτυξη

Ενέργεια

Άλλες Υποδομές