Σε δημοπράτηση με 20εκατ.ευρώ η Διευθέτηση του Ρέματος Κόρμπι στη Βάρη

Σε δημοπράτηση με 20εκατ.ευρώ η Διευθέτηση του Ρέματος Κόρμπι στη Βάρη

Σε δημοπράτηση βγάζει επίσημα η Περιφέρεια Αττικής, το σημαντικό αντιπλημμυρικό έργο για τη Διευθέτηση ρέματος Κόρμπι από Λ. Βάρης — Κορωπίου μέχρι εκβολή. Το έργο είναι στα διοικητικά όρια του Δήμου Βάρης — Βούλας — Βουλιαγμένης.

Το κόστος του έργου ανέρχεται σε 20.049.000 ευρώ (ποσό με ΦΠΑ, ποσό χωρίς ΦΠΑ 16.165.548,39 ευρώ). Ο διαγωνισμός πρόκειται να διεξαχθεί στις 19 Σεπτεμβρίου 2017. Η διάρκεια των έργων έχει καθοριστεί σε 24 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Αυτό σημαίνει πως αν έχουμε υπογραφές το πρώτο τρίμηνο του 2018 τότε το έργο θα ολοκληρωθεί στο πρώτο τρίμηνο του 2020. Το έργο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής και αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα πολλών εταιρειών λόγω της έλλειψης δημοπράτησης νέων project.

TAYTOTHTA TOY ΕΡΓΟΥ
Κατασκευή έργων διευθέτησης του ρέματος Κόρμπι της Δημοτικής Ενότητας Βάρης του Δήμου Βάρης — Βούλας — Βουλιαγμένης μήκους 2.840 μ. περίπου, στο τμήμα από την εκβολή του στην παραλία της Βάρκιζας μέχρι το υφιστάμενο τεχνικό έργο του ρέματος στη Λ. Βάρης – Κορωπίου (στο ύψος της Στρ. Σχολής Ευελπίδων).

ypodomes.com

επιστροφή στην κορυφή

Αυτοκινητόδρομοι

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μεταφορές

Αστική Ανάπτυξη

Ενέργεια

Άλλες Υποδομές