Νέοι σύγχρονοι υδρομετρητές σε 40.000 νοικοκυριά στην Αθήνα

Νέοι σύγχρονοι υδρομετρητές σε 40.000 νοικοκυριά στην Αθήνα

"Σαράντα χιλιάδες νέα υδρόμετρα θα αντικατασταθούν το επόμενο διάστημα στην Αθήνα εκσυγχρονίζοντας τις υπηρεσίες μέτρησης κατανάλωσης νερού της ΕΥΔΑΠ. Πριν από μερικές μέρες, στις 3 Μαϊου 2017, υπεγράφη στα γραφεία της εταιρείας η σύμβαση για την προμήθεια 40.000 ταχυμετρικών υδρομετρητών σε περιοχές του τομέα Αθηνών με ανάδοχο την ΥΔΑΤΩΡ Α.Ε.
Το ποσό της σύμβασης είναι 1.540.000 ευρώ (ποσό χωρίς ΦΠΑ) με τις εργασίες να ξεκινούν το επόμενο χρονικό διάστημα ενώ αναμένεται να έχουν συνολικά τοποθετηθεί εντός του 2018. Tα νέα σύγχρονα υδρόμετρα διαθέτουν τα κατάλληλα κατασκευαστικά χαρακτηριστικά τα οποία θα οδηγήσουν μελλοντικά την ΕΥΔΑΠ στην ψηφιακή εποχή.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΥΔΑΤΩΡ Α.Ε. Γιώργος Ευστρατιάδης δήλωσε στο ypodomes.com, "Το νερό είναι ότι πιο πολύτιμο διαθέτουμε και ο τρόπος με τον οποίο υπολογίζουμε την κατανάλωσή του πρέπει να είναι σύγχρονος και ακριβής. Είμαι χαρούμενος αφενός γιατί συμβάλουμε σε αυτή την προσπάθεια και αφετέρου γιατι η ΥΔΑΤΩΡ επεκτείνει τις δραστηριότητες της σε ένα επιπλέον τομέα της διαχείρισης νερού όπου και κατέχουμε ηγετική θέση".
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Το αντικείμενο της σύμβασης περιλαμβάνει τα κάτωθι:
-Προμήθεια 40.000 ταχυμετρικών υδρομετρητών κρύου νερού με ενσωματωμένο σύστημα RFID για την εγκατάσταση αυτών σε υφιστάμενες θέσεις υδρομετρητών στο δίκτυο ύδρευσης περιοχών του Τομέα Αθήνας της ΕΥΔΑΠ.
-Την αποξήλωση των υφιστάμενων υδρομετρητών και την εγκατάσταση των ταχυμετρικών υδρομετρητών και την ενσωμάτωση τους στο δίκτυο της ΕΥΔΑΠ
-Την επιστροφή των αποξηλωμένων υδρομετρητών στις αποθήκες της ΕΥΔΑΠ.
-Την παράδοση του μητρώου τοποθέτησης της Προμήθειας.
Νίκος Καραγιάννης-ypodomes.com
Ακολουθήστε τον Νίκο Καραγιάννη στο twitter

 

 

επιστροφή στην κορυφή

Αυτοκινητόδρομοι

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μεταφορές

Αστική Ανάπτυξη

Ενέργεια

Άλλες Υποδομές