Λέσβος: Σε δημοπράτηση η ολοκλήρωση του δικτύου αποχέτευσης στην Αγιάσο

Λέσβος: Σε δημοπράτηση η ολοκλήρωση του δικτύου αποχέτευσης στην Αγιάσο

Σε δημοπράτηση είναι επίσημα το έργο κατασκευής των υπολειπόμενων δικτύων αποχέτευσης στην Αγιάσο Λέσβου. Το έργο έχει κόστος 3.646.840 ευρώ (ποσό με ΦΠΑ, ποσό χωρίς ΦΠΑ 2,94εκατ.ευρώ. Αντικείμενο του έργου, είναι η ολοκλήρωση των δικτύων αποχέτευσης οικισμού Αγιάσου και η κατασκευή του συστήματος μεταφοράς λυμάτων του οικισμού, έως την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 20 Μαρτίου 2018 και η αποσφράγιση των προσφορών στις 26 Μαρτίου. Η διάρκεια της σύμβασης έχει οριστεί σε 720 ημέρες (περίπου 2 χρόνια) πράγμα που σημαίνει πως αν το έργο ξεκινήσει μέχρι το Φθινόπωρο, θα ολοκληρωθεί προς το τέλος του 2020.

Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από το ΕΣΠΑ 2014-2020 και συγκεκριμένα από το "Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη, 2014 - 2020".

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Αντικείμενο της σύμβασης είναι:

— Η κατασκευή τμημάτων του εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης, που δεν έχουν κατασκευαστεί με προηγούμενες εργολαβίες, συνολικού μήκους 3.755 μ., με ταυτόχρονη τοποθέτηση αγωγών ομβρίων, όπου τα παλαιά δίκτυα είναι παντορροϊκά. Επίσης, θα αντικατασταθούν τα δίκτυα ύδρευσης σε τμήματα όπου τα υφιστάμενα δεν είναι τεχνικά δυνατόν να διατηρηθούν.

— Η κατασκευή αγωγού μεταφοράς λυμάτων του συνόλου του οικισμού, μήκους 1.075 μ., έως την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων.

— Η κατασκευή δύο αντλιοστασίων ακαθάρτων.

ypodomes.com

επιστροφή στην κορυφή

Αυτοκινητόδρομοι

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μεταφορές

Αστική Ανάπτυξη

Ενέργεια

Άλλες Υποδομές