Σε δημοπράτηση με 8,1εκατ.ευρώ το έργο κατασκευής εγκατάστασης Λυμάτων στο Ζάλογγο

Σε δημοπράτηση με 8,1εκατ.ευρώ το έργο κατασκευής εγκατάστασης Λυμάτων στο Ζάλογγο

Σε δημοπράτηση είναι επίσημα το έργο Κατασκευής εγκατάστασης Λυμάτων στο Δήμο Ζαλόγγου Πρέβεζας. Φορέας Υλοποίησης είναι η Περιφέρεια Ηπείρου.

Το κόστος του έργου είναι 8,18εκατ.ευρώ (ποσό με ΦΠΑ, ποσό χωρίς ΦΠΑ 6,6εκατ.ευρώ). Η διάρκεια του είναι 30 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης πράγμα που σημαίνει ότι αν ξεκινήσει την ερχόμενη Άνοιξη, τότε θα ολοκληρωθεί (χωρίς να υπολογίζουμε τυχόν καθυστερήσεις) στα τέλη του 2021.

Η χρηματοδότηση του έργου καλύπτεται από το ΕΣΠΑ 2014-2020 μέσω του ΠΕΠ Ηπείρου. Η δημοπράτηση θα διεξαχθεί στις 30 Ιουλίου και η αποσφράγιση των προσφορών στις 3 Αυγούστου 2018.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Αντικείμενο του δημοπρατούμενου έργου, αποτελούν τα έργα κατασκευής της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων, οικισμών τ. Δήμου Ζαλόγγου. Η Ε.Ε.Λ. θα μπορεί να επεξεργάζεται τα λύματα των οικισμών Λούτσας, Παραλίας Λούτσας, Βράχου, Παραλίας Βράχου, Παραλίας Λυγιάς, Ριζών, Παραλίας Ριζών, Καστροσυκιάς, Παραλίας Καστροσυκιάς, Καναλίου, Νέας Σινώπης, Νέας Σαμψούντας και μελλοντικά του οικισμού Αρχάγγελου. Στην ίδια Ε.Ε.Λ., θα μπορεί να γίνεται επεξεργασία βοθρολυμάτων οικισμών της περιοχής, στους οποίους δεν προβλέπεται η κατασκευή συλλογικών δικτύων αποχέτευσης.

επιστροφή στην κορυφή

Αυτοκινητόδρομοι

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μεταφορές

Αστική Ανάπτυξη

Ενέργεια

Άλλες Υποδομές