Σε δημοπράτηση με 7,29εκατ.ευρώ η κατασκευή Διυλιστηρίου νερού στις Σέρρες

Σε δημοπράτηση με 7,29εκατ.ευρώ  η κατασκευή Διυλιστηρίου νερού στις Σέρρες

Σε δημοπράτηση βγήκε η κατασκευή διυλιστηρίου νερού για την πόλη των Σερρών. Το κόστος του έργου είναι 7,29εκατ.ευρώ (ποσό με ΦΠΑ, ποσό χωρίς ΦΠΑ 5,88εκατ.ευρώ). Φορέας Υλοποίησης είναι η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης Σερρών (Δ.Ε.Υ.Α.Σ.).

Η δημοπράτηση θα διεξαχθεί την 1η Φεβρουάριου 2019 και η αποσφράγιση των προσφορών στις 8 Φεβρουαρίου. Το έργο έχει διάρκεια 24 μήνες πράγμα που σημαίνει πως αν τα έργα ξεκινήσουν το ερχόμενο Φθινόπωρο τότε το έργο θα ολοκληρωθεί προς το τέλος του 2021.

Το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2014-2020 μέσω του ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας και αναμένεται να προσελκύσει πλήθος τεχνικών εταιρειών.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Αντικείμενο της παρούσας σύμβασης αποτελεί η κατασκευή διυλιστηρίου νερού, στην πόλη των Σερρών. Στο αντικείμενο της παρούσας εργολαβίας περιλαμβάνονται: το έργο υδροληψίας, το αντλιοστάσιο υδροληψίας, οι μονάδες επεξεργασίας νερού (προαπολύμανση, ταχεία ανάμειξη, κροκίδωση, φίλτρανση, αποθήκευση, μεταχλωρίωση, αντλιοστάσιο και αγωγός καθαρών), οι κτιριακές εγκαταστάσεις για τα λοιπά έργα υποδομής, ώστε να επεξεργάζονται 12.000 m3/ημέρα ή 600 m3/ώρα πόσιμου νερού. Τέλος, στο αντικείμενο της παρούσας εργολαβίας περιλαμβάνεται η 6μηνη δοκιμαστική λειτουργία των έργων από τον ανάδοχο κατασκευής.

ypodomes.com

επιστροφή στην κορυφή

Αυτοκινητόδρομοι

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μεταφορές

Αστική Ανάπτυξη

Ενέργεια

Άλλες Υποδομές