Σε δημοπράτηση με 33,5εκατ.ευρώ η βελτίωση του οδικού άξονα Δροσιά-Διόνυσος-Νέα Μάκρη

Σε δημοπράτηση με 33,5εκατ.ευρώ η βελτίωση του οδικού άξονα Δροσιά-Διόνυσος-Νέα Μάκρη

Σε δημοπράτηση είναι επίσημα το έργο για τη βελτίωση του οδικού άξονα Δροσιά-Διόνυσος-Νέα Μάκρη. Το κόστος του έργου είναι 33,5εκατ.ευρώ (ποσό με ΦΠΑ, ποσό χωρίς ΦΠΑ 27,91εκατ.ευρώ). Φορέας Υλοποίησης του έργου είναι η Περιφέρεια Αττικής.

Η δημοπράτηση του έργου θα πραγματοποιηθεί στις 12 Δεκεμβρίου και η αποσφράγιση των προσφορών στις 19 του ίδιου μήνα. Η διάρκεια της σύμβασης έχει οριστεί σε 24 μήνες οπότε εφόσον το έργο ξεκινήσει το ερχόμενο καλοκαίρι τότε θα μπορέσει να ολοκληρωθεί το δεύτερο εξάμηνο του 2021.

Το έργο περιλαμβάνει τη βελτίωση 15,5 χλμ. της επαρχιακής οδού Διονύσου - Νέας Μάκρης. Τα 3,71 χλμ. αφορούν σε βελτίωση των αστικών τμημάτων Διονύσου και Νέας Μάκρης, ενώ τα υπόλοιπα 11,79 χλμ. αφορούν στη βελτίωση του ενδιάμεσου υπεραστικού τμήματος. Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

To έργο αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών εταιρειών καθώς πρόκειται για ένα έργο οδοποιίας, που θεωρείται το πιο "δημοφιλές", στον κόσμο των κατασκευών.

Νίκος Καραγιάννης-ypodomes.com

 

 

επιστροφή στην κορυφή

Αυτοκινητόδρομοι

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μεταφορές

Αστική Ανάπτυξη

Ενέργεια

Άλλες Υποδομές