Στο Αμφιθέατρο του ΟΤΕ την Παρασκεθή το Energy Efficiency Conference 2017

Στο Αμφιθέατρο του ΟΤΕ την Παρασκεθή το Energy Efficiency Conference 2017

Με την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Ενεργειακής Οικονομίας (Hellenic Association for Energy Economics - www.haee.gr) πραγματοποιείται το Energy Efficiency Conference 2017 με θέμα: "Zero net energy for industry & building" που θα λάβει χώρα την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017, στο Αμφιθέατρο OTEAcademy.

Ο Πρόεδρος της HAEE, Δρ. Κώστας Ανδριοσόπουλος, θα συμμετάσχει ως ομιλητής στο Session που αφορά στο Energy Efficiency Financing.

Το Energy Efficiency Conference πρόκειται να αναδείξει τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους που εφαρμόστηκαν από κορυφαίες εταιρίες για να βελτιώσουν την ενεργειακή τους απόδοση, σε πολλαπλούς τομείς και διαδικασίες (παραγωγή, κτήρια, εσωτερικές λειτουργίες, υπηρεσίες).

Μέσω στοχευμένων εταιρικών case studies θα επικοινωνηθούν βέλτιστες πρακτικές και συνακόλουθα οφέλη, ενώ experts του χώρου θα προσφέρουν στοχευμένη ενημέρωση για νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης, τον ρόλο του IoT, παράλληλα με διαθέσιμους τρόπους χρηματοδότησης των έργων αυτών.
Έτσι, πρόκειται να καταδειχθεί η στρατηγική σημασία της ενεργειακής διαχείρισης, παράλληλα με την ανάδειξή της σε πολύτιμο πόρο και εργαλείο για το συνολικό σύστημα λειτουργίας της επιχείρησης.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης.

επιστροφή στην κορυφή

Αυτοκινητόδρομοι

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μεταφορές

Αστική Ανάπτυξη

Ενέργεια

Άλλες Υποδομές