Ηράκλειο: Εγκαίνια για ανακαινισμένη πτέρυγα στο Αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης»

Ηράκλειο: Εγκαίνια για ανακαινισμένη πτέρυγα στο Αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης»

Ολοκληρώθηκε η τελετή εγκαινίων της νέας πτερυγας στο αεροδρομιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» από τον Υπουργό Υποδομών κ Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη.

Τόσο ο κ. Σπίρτζης, όσο και ο κ. Δραγασάκης, που επίσης βρέθηκε στο αεροδρομιο, τόνισαν τη σημασία του συγκεκριμένου έργου και τη σημασία της συνεργασίας του Δήμοσιου και του Ιδιωτικού Τομέα. Το έργο στο «Νίκος Καζαντζάκης», όπως είπαν, είναι ένα από τα επιτυχημένα δείγματα, που πρέπει να βλέπει κανείς σε κάθε σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, ευχαριστώντας βεβαίως και την εταιρεία Duty Free για τη χορηγία τους στο συγκεκριμένο έργο.
'​Ο κ. Σπίρτζης μαλιστα στην ομιλία του τόνισε τη σημασία της νέας, σύγχρονης πτέρυγας του αεροδρομίου "Νίκος Καζαντζάκης", που θα συμβάλει στην αύξηση της τουριστικής κίνησης, αλλά και στις καλές εντυπώσεις που θα αφήνουν οι νέες αίθουσες στους επισκέπτες της Κρήτης.

Παράλληλα αναφέρθηκαν και στο αεροδρομιο Καστελίου, λέγοντας πως μέχρι να ολοκληρωθεί αυτό το έργο, δεν μπορεί το «Νίκος Καζαντζάκης» να μένει στην τύχη του. «Σχεδιάζουμε το μέλλον, βλέποντας όμως και το παρόν της περιοχής», είπε ο κ. Δραγασάκης.

 

Πηγή: ekriti.gr

 

επιστροφή στην κορυφή

Αυτοκινητόδρομοι

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μεταφορές

Αστική Ανάπτυξη

Ενέργεια

Άλλες Υποδομές