Δώδεκα νέοι Ευρωπαϊκοί προορισμοί στην Ελλάδα από την Ryanair

Δώδεκα νέοι Ευρωπαϊκοί προορισμοί στην Ελλάδα από την Ryanair

Tο ανανεωμένο χειμερινό πρόγραμμα της ιρλανδικής low-cost εταιρείας περιλαμβάνει πέντε νέους προορισμούς από την Αθήνα και επτά από τη Θεσσαλονίκη. Ενισχύονται και οι πτήσεις από Χανιά και Σαντορίνη.

Νέα χειμερινά δρομολόγια ξεκινάει η Ryanair, η οποία επιχειρεί να ενισχύσει την αεροπορική διασύνδεση της Ελλάδας με 12 νέους προορισμούς σε 10 διαφορετικές χώρες.

Συγκεκριμένα, το ανανεωμένο χειμερινό πρόγραμμα της ιρλανδικής low-cost εταιρείας, περιλαμβάνει πέντε νέους προορισμούς από την Αθήνα (Βαρκελώνη, Κίεβο, Μαδρίτη, Νυρεμβέργη και Τελ Αβίβ) και επτά από τη Θεσσαλονίκη (Βουδαπέστη, Κοπεγχάγη, Κρακοβία, Μάντσεστερ, Μάλτα, Στοκχόλμη και Τελ Αβίβ).

Ταυτόχρονα, τα Χανιά ενισχύονται με δρομολόγια προς την Πάφο και τη Θεσσαλονίκη και η Σαντορίνη με δύο καθημερινές πτήσεις προς την Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι η αναθεώρηση του χειμερινού προγράμματος έρχεται σε συνέχεια της απόφασης για διακοπή των πτήσεων από Αθήνα σε Θεσσαλονίκη, και αντίστροφα, αρχής γενομένης από την 1η Απριλίου.

«Η Ryanair είναι στη χαρούμενη θέση να ξεκινήσει τα νέα χειμερινά δρομολόγια, με 12 νέους προορισμούς, διακινώντας 5,6 εκατ. επιβάτες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της εταιρείας, Ντέιβιντ Ο'Μπράιαν.

επιστροφή στην κορυφή

Αυτοκινητόδρομοι

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μεταφορές

Αστική Ανάπτυξη

Ενέργεια

Άλλες Υποδομές