Παρεμβάσεις στο λιμάνι της Πάτρας υπέγραψε ο Ο.Λ.ΠΑ.

Παρεμβάσεις στο λιμάνι της Πάτρας υπέγραψε ο Ο.Λ.ΠΑ.

Υπεγράφη σήμερα, μεταξύ του Ο.Λ.ΠΑ. και της εταιρείας που ανεδείχθη μειοδότρια στο διαγωνισμό που διεξήχθη, η σύμβαση για την κατεδάφιση του υποστέγου Νο 4, επιφάνειας 2.700 τ.μ., που βρίσκεται στο τμήμα της παραλιακής ζώνης μεταξύ των οδών Ερμού και Γεροκωστοπούλου. 

Η ολοκλήρωση των εργασιών κατεδάφισης προβλέπεται, σύμφωνα με τη σύμβαση, να πραγματοποιηθεί εντός του επόμενου τριμήνου ώστε ως το τέλος του φθινοπώρου ο χώρος να αποδοθεί ελεύθερος στο Δήμο Πατρέων για να τον εντάξει στους σχεδιασμούς ανάπλασης της παραλιακή ζώνης.

Παράλληλα, στα πλαίσια του προγράμματος αναβάθμισης και αισθητικών παρεμβάσεων των υποδομών και των κτιριακών εγκαταστάσεων του Ο.Λ.ΠΑ., ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης και οι δοκιμές φωτισμού του κεντρικού κυματοθραύστη και του εκεί ευρισκόμενου ναΐσκου του Αγ. Νικολάου.

Από αύριο Σάββατο, 05-08-2017 και κάθε βράδυ ο κυματοθραύστης θα φωταγωγείται προκειμένου να συμβάλλει στη βελτίωση της αισθητικής και της γενικότερης εικόνας του θαλάσσιου προσώπου της πόλης μας.

επιστροφή στην κορυφή

Αυτοκινητόδρομοι

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μεταφορές

Αστική Ανάπτυξη

Ενέργεια

Άλλες Υποδομές