Συγκοινωνίες Αθήνας: Εξάωρη στάση εργασίας σήμερα σε λεωφορεία και τρόλεϊ

Συγκοινωνίες Αθήνας: Εξάωρη στάση εργασίας σήμερα σε λεωφορεία και τρόλεϊ

Νέα πολύωρη ταλαιπωρία περιμένει το επιβατικό κοινό  εξαιτίας των γενικών συνελεύσεων των εργαζομένων σε λεωφορεία και τρόλεϊ όπως ανακοινώθηκε από το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ και Θυγατρικών Εταιρειών. Σήμερα τα τρόλει και τα λεωφορεία δεν θα κυκλοφορήσουν για έξι ώρες προκειμένου οι εργαζόμενοι των αστικών μέσων μεταφοράς να συμμετάσχουν στις αντίστοιχες Γενικές Συνελεύσεις τους.

Η ανακοίνωση του Συνδικάτου αναφέρει ότι θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας από τις 11:00 ως τις 17:00, προκειμένου το προσωπικό να συμμετάσχει στην συνέλευση που θα γίνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ενώ η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ τις ίδιες ώρες θα πραγματοποιήσει συνέλευση στην Λέσχη Εργαζομένων της Πλατείας Αττικής. Τα θέματα που θα συζητηθούν αφορούν τις προσλήψεις προσωπικού, τα ανταλλακτικά, την χρηματοδότηση, το Υπερταμείο και τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας. 

Σημειώνεται πάντως ότι η ταλαιπωρία για τους επιβάτες αναμένεται να υπερβεί τις 6 ώρες, αν συνυπολογίσουμε ότι τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται πριν τις 11 το πρωί και θα επανέλθουν στα δρομολόγια μετά τις 5 το απόγευμα.

επιστροφή στην κορυφή

Αυτοκινητόδρομοι

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μεταφορές

Αστική Ανάπτυξη

Ενέργεια

Άλλες Υποδομές