Επίσκεψη μεταπτυχιακών φοιτητών από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στον Εμπορευματικό Σταθμό Θριασίου

Επίσκεψη μεταπτυχιακών φοιτητών από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στον Εμπορευματικό Σταθμό Θριασίου

Την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών "Ναυτιλία, Μεταφορές και Διεθνές Εμπόριο" του Πανεπιστημίου Αιγαίου (MSc program in "Shipping, Trade and Transport") πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη και ξενάγηση στον Εμπορευματικό Σιδηροδρομικό Σταθμό Θριασίου.

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα αποδίδει ιδιαίτερη έμφαση σε μαθήματα σχετιζόμενα με Συνδυασμένες Μεταφορές, Εμπορευματικά Κέντρα και Logistics, οπότε η εκπαιδευτική αυτή επίσκεψη ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές, μελλοντικά στελέχη του κλάδου των μεταφορών.

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές και οι συνοδοί καθηγητές τους είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις εγκαταστάσεις του υπερσύγχρονου Εμπορευματικού Κέντρου και να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις που έκαναν διευθυντικά στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ.

Η ΕΡΓΟΣΕ θεωρεί ότι τέτοιες πρωτοβουλίες είναι αξιέπαινες και είναι πάντοτε πρόθυμη να βοηθήσει περαιτέρω την Ακαδημαϊκή κοινότητα σε ανάλογες δράσεις, οργανώνοντας επισκέψεις Πανεπιστημίων σε χώρους μεγάλων έργων που κατασκευάζει.

 

 

επιστροφή στην κορυφή

Αυτοκινητόδρομοι

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μεταφορές

Αστική Ανάπτυξη

Ενέργεια

Άλλες Υποδομές