Το ηλεκτρονικό εισιτήριο της Αθήνας επεκτείνεται και στον Προαστιακό

Το ηλεκτρονικό εισιτήριο της Αθήνας επεκτείνεται και στον Προαστιακό

Επέκταση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στον Προαστιακό προανήγγειλε μέσω χθεσινής του συνέντευξης στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης. Όπως δήλωσε το εργαλείο όπως το χαρακτήρισε του ηλεκτρονικού εισιτηρίου θα χρησιμοποιηθεί με αναλογικό τρόπο, δηλαδή θα υπάρχει ζωνική χρέωση.

Σχετικά με τα ΚΤΕΛ επεσήμανε ότι είναι ανορθόδοξο να καταλήγουν δρομολόγια στο Πεδίον του Αρέως έχοντας προηγουμένωςς διασχίσει όλη την Μεσογείων και περνώντας από πολλούς σταθμούς Μετρό. Αυτό σύμφωνα με τον Υπουργό θα αλλάξει, το τέρμα θα γίνεται σε σταθμούς Μετρό και από εκεί με μετεπιβίβαση θα συνεχίζει προς τον προορισμό του ο επιβάτης.

Αυτό θα φέρει και διαφορετικό τρόπο προσέγγισης των επιβατών μιας και θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες του δικτύου συγκοινωνιών να φτάνουν στον σταθμό Μετρό από όπου θα ξεκινά το ΚΤΕΛ προς τις διάφορες περιοχές των Μεσογείων.

Το ίδιο όπως τόνισε ο Υπουργός θα γίνει και με τα δρομολόγια που καταλήγουν στο Θησείο μιας και στη δυτική πλευρά της Αθήνας, υπάρχουν επίσης σταθμοί τόσο του Μετρό όσο και του Προαστιακού.

Νίκος Καραγιάννης-ypodomes.com

επιστροφή στην κορυφή

Αυτοκινητόδρομοι

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μεταφορές

Αστική Ανάπτυξη

Ενέργεια

Άλλες Υποδομές