Βανδαλίστηκε ο πρώτος σύρμος του Μετρό Θεσσαλονίκης

Βανδαλίστηκε ο πρώτος σύρμος του Μετρό Θεσσαλονίκης

Πριν να κλείσει τρεις ημέρες στο Αμαξοστάσιο της Πυλαίας και για "καλωσόρισμα" βανδαλίστηκε ο πρώτος συρμός του Μετρό Θεσσαλονίκης από άγνωστους μέχρι στιγμής. Ξημερώματα Κυριάκης μπόρεσαν να μπουν στον χώρο του Αμαξοστασίου και να γεμίσουν με γκράφιτι και συνθήματα τον ολοκαίνουργιο συρμο δημιουργώντας προβληματισμό.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι αντίστοιχα στην Αθήνα παρόμοια φαινόμενα βλέπουμε σε καθημερινή βάση, στην Γραμμή 1 (πρώην Ηλεκτρικός) αλλά όχι στις καλύτερα φυλασσόμενες Γραμμές 2 και 3. Για αυτό το λόγο στην Αττικό Μετρό όπως έγινε γνωστό λήφθηκε άμεσα η απόφαση να αυξηθεί το προσωπικό φύλαξης από τα 3 άτομα που είναι μέχρι σήμερα αλλά και να τοποθετηθεί περιμετρικά του αμαξοστασίου ειδικό δίχτυ προστασίας που υπόσχεται ότι θα κρατά μακριά του επίδοξους βανδαλιστές των χώρων και των συρμών.

Ο σχετικός καθαρισμός του συρμού αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα και βέβαια από εδώ και εμπρός το πρώτο ιστορικά τρένο του Μετρό Θεσσαλονίκης θα φυλάσσεται συνεχώς μέχρι να συμβεί η αύξηση του προσωπικού ασφαλείας. Να θυμήσουμε ότι παρουσίαση του πρώτου συρμού του Μετρό Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε μόλις την περασμένη Πέμπτη...

Νίκος Καραγιάννης-ypodomes.com

επιστροφή στην κορυφή

Αυτοκινητόδρομοι

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μεταφορές

Αστική Ανάπτυξη

Ενέργεια

Άλλες Υποδομές