Εξαρθρώθηκε συμμορία πορτοφολάδων στον Σταθμό Λαρίσης

Εξαρθρώθηκε συμμορία πορτοφολάδων στον Σταθμό Λαρίσης

Σε συνεργασία με την Ελληνική αστυνομία εξαρθρώθηκε συμμορία που διέπραττε κλοπές πορτοφολιών στον σιδηροδρομικό σταθμό Αθηνών.

Αξιοποιήθηκε υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του ΟΣΕ με αποτέλεσμα τη σύλληψη στις 4-1-2019 και 5-2019 στον σταθμό Λαρίσης τριών αλλοδαπών οι οποίοι όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, εκμεταλλευόμενοι το συνωστισμό προέβαιναν συστηματικά σε κλοπές πορτοφολιών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών , ο οποίος τους παρέπεμψε για κύρια ανάκριση.

Με ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ευχαρίστησε προ ολίγου την Ελληνική Αστυνομία, η οποία με τις προσπάθειές της, καθιστά την καθημερινότητα των πολιτών και τις μετακινήσεις τους περισσότερο ασφαλείς.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας, συμμορία, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές πορτοφολιών από επιβάτες στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Αθηνών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες εκμεταλλευόμενοι τον συνωστισμό επιβατών στους χώρους αναμονής και στις αποβάθρες του Σιδηροδρομικού Σταθμού και χρησιμοποιώντας διάφορα τεχνάσματα, προέβαιναν συστηματικά σε κλοπές πορτοφολιών.

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν 14 περιπτώσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν κατά τον τελευταίο μήνα.

 

επιστροφή στην κορυφή

Αυτοκινητόδρομοι

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μεταφορές

Αστική Ανάπτυξη

Ενέργεια

Άλλες Υποδομές